Deze accessoires maken uw huurauto compleet!

Deze accessoires maken uw huurauto compleet!

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 18 november 2016
Wij bieden een aantal extra services die uw huurauto compleet maken. Onze extra services zijn niet standaard inbegrepen bij de huurprijs. Als u gebruik wilt maken van onze extra’s kunt u dit aangeven in het reserveringsproces en wordt hier een meerprijs voor berekend.

Diverse kinderzitjes

Veiligheid staat voorop en daarom bieden wij diverse kinderzitjes aan. In Nederland zijn kinderen kleiner dan 1.35m verplicht  in een goedgekeurd en passend kinderbeveiligingssysteem te zitten. Let op! Wanneer u met de auto naar het buitenland reist, gelden er andere regels.

Wij bieden diverse kinderzitjes aan zoals een babystoeltje, een kinderzitje en een zitverhoger. Er is dus altijd  wel een passend zitje voor uw kind!

Navigatie/GPS

Met een navigatie/GPS van Europcar raakt u nooit de weg kwijt!

Als u een kleinere klasse huurt is de kans aanwezig dat er geen ingebouwde navigatie is. Indien u toch gebruik wilt maken van een navigatie krijgt een losse variant. Bij sommige grotere klassen zit een navigatie al standaard in het voertuig.

Winterbanden

Ga veilig naar uw bestemming met winterbanden onder uw huurauto!

Jaarlijks is de vraag weer groot naar winterbanden. Ook deze winter hebben we een aantal klasses voorzien van all-seasonbanden. Om aan de vraag te kunnen voldoen, verhuren wij all-seasonbanden op aanvraag. Voertuigen met all-seasonbanden zijn uitsluitend telefonisch te reserveren.

Veiligheidskit

U wilt er natuurlijk niet aan denken, maar het kan iedereen overkomen: pech onderweg. Daarom is het altijd handig om goed voorbereid de weg op te gaan.

De veiligheidskit van Europcar biedt u eerste hulp bij pech onderweg. De veiligheidskit bestaat uit een gevarendriehoek, een reflectievest en een gecertificeerde eerste hulp set volgens de Europese norm (DIN13164). De kit is bij elke Europcar vestiging verkrijgbaar voor €24,95 per stuk.

 

Alle nieuwsberichten