Dagtrips met de auto voor de Voorjaarsvakantie!

Dagtrips met de auto voor de Voorjaarsvakantie!

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 7 februari 2018

Dagje shoppen in Amsterdam

Hang de toerist uit in eigen land! Bezoek onze hippe en bruisende hoofdstad voor een heerlijk dagje shoppen. Van warenhuizen tot vintage boetiekjes, Amsterdam heeft het allemaal!

Alleen als u met de auto naar Amsterdam centrum gaat is er één nadeel: parkeren. In Amsterdam betaal je al snel €5 per uur! Om uw shopdag wat aangenamer te maken hebben wij een aantal gratis parkeergelegenheden in Amsterdam voor u op een rijtje gezet.

Carnaval vieren in Oeteldonk

In het zuiden van het land zijn ze al aan het aftellen. Zondag 11 februari barst de 3-daagse carnaval weer los! Wilt u echt een keer goed carnaval vieren met vrienden? Dan moet u zeker in Oeteldonk, of terwijl Den Bosch, zijn!

Rijd met de huurauto naar Madurodam

Wilt u heel Nederland in één dag verkennen? Maak dan een dagtrip naar Den Haag en bezoek het miniatuurpark Madurodam.

In dit themapark vind je nagenoeg alles wat typisch Nederlands is. U kunt blijven leren vliegen op Schiphol of een containerschip laden in de haven van Rotterdam. Een bezoek aan Madurodam is een geschikte dagtrip voor jong én oud.

Auto huren tijdens de Voorjaarsvakantie

Heeft u een huurauto nodig tijdens de Voorjaarsvakantie? Reserveer dan snel en gemakkelijk online uw gewenste auto. Daarbij profiteert u ook nog eens van 25% Voorjaarsvakantiekorting én een gratis inzittendenverzekering!

Alle nieuwsberichten