Car Card: de voordeelkaart voor de automobilist

Car Card: de voordeelkaart voor de automobilist

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 19 februari 2008

Nog meer voordeel dankzij serie nieuwe partners

Car Card Nederland is 2008 uitstekend begonnen. Na de eerste campagnes staat de Car Card – dé voordeelkaart voor de automobilist – volop in de belangstelling, zowel van consumenten als automotive bedrijven. Steeds meer vooraanstaande organisaties sluiten zich bij Car Card Nederland aan.

Met de Car Card kan de automobilist tien tot vijfentwintig procent korting krijgen op zijn autoverzekering, onderhoud, APK-keuringen, schadeherstel en aanverwante diensten. Nieuwe partners zijn AA-Team, Automat, Autovisie, Automaxx, Prodrive Training en De Kredietdesk. En daarmee houdt het zeker niet op. De gesprekken met aanbieders van mobiele telefonie en carkits, een occasionsite en een keten van autowasstations lopen nog. In deze bewogen tijden voor de autobranche, met grote veranderingen op het gebied van belasting, bijtelling en premies, is de Car Card een stabiele factor. Doordat Car Card Nederland nauw samenwerkt met diverse partners in de autobranche, profiteren kaarthouders altijd optimaal.

 

Positieve reacties

“Onze doelstelling is om automobilisten geld te besparen. We roepen niet voor niets: slechts 9,95 euro per jaar investeren en gegarandeerd honderden euro’s korting per jaar voor particuliere automobilisten”, zegt initiatiefnemer Raoul Kammann, commercieel directeur van Car Card Nederland. “We krijgen veel positieve reacties en dit enthousiasme bij de automobilisten is duidelijk merkbaar in het aantal aanvragen. Natuurlijk wil iedereen graag korting, maar durf maar eens in zo’n onderhandeling te duiken. Dat doet Car Card Nederland voor de automobilist en ons motto luidt dan ook ‘We do business for you’.”
 

Breed scala aan deelnemers

Car Card Nederland werkt samen met een breed scala aan bedrijven. Of het nu gaat om de jaarlijkse APK-keuring, een onderhoudsbeurt, schadeherstel, een poetsbeurt of het huren van een auto of aanhanger, Car Card staat garant voor aantrekkelijke kortingen. De volgende bedrijven participeren inmiddels in de Car Card: AA-Team pechhulp, Automat, Automaxx, Autovisie, Care Schadeservice, De Kredietdesk, diverse dealerbedrijven, Europcar Autoverhuur, FBTO Verzekeringen, FOCWA Autopoetsbedrijven, FriendlyCar, Kwik-Fit, Pak 'n Bak en Prodrive Training .
Meer informatie over de Car Card en Car Card Nederland is te vinden op www.carcardnederland.nl. Ook kan de Car Card via de website worden aangevraagd.

Maarssen, 19 februari 2008

Alle nieuwsberichten