Autoverhuurbedrijf Europcar lanceert een iPhone applicatie

Autoverhuurbedrijf Europcar lanceert een iPhone applicatie

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 27 juli 2010

Europcar breidt haar service voor mobiel reserveren uit met de lancering van een iPhone applicatie, die ook iPad vriendelijk is. Deze applicatie is nu verkrijgbaar via: http://itunes.com/app/europcar.

Europcar, de Europese marktleider in personen- en bestelautoverhuur, maakt het haar klanten makkelijker door het reserveringsproces sneller en dynamischer te laten verlopen. De applicatie kan direct gedownload worden van de Apple Store naar de iPhone of de iPad.

Deze nieuwe applicatie laat het reserveringsproces vlotter verlopen. U kunt op elk gewenst moment een auto reserveren tegen de scherpste prijzen. De reserveringsbevestiging wordt automatisch naar u verzonden door email of SMS. Alle aanbiedingen en voordelen zijn beschikbaar via deze applicatie. U kunt uw reserveringen volgen, wijzigen en annuleren door gebruik te maken van een iPhone of iPad. Het is mogelijk een auto te huren vanaf elke Europcar locatie in de wereld en daarnaast de dichtstbijzijnde locatie via deze applicatie te vinden.

Alle nieuwsberichten