Een auto huren: het is makkelijker dan het lijkt!

Een auto huren: het is makkelijker dan het lijkt!

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 26 april 2018

Wanneer u nog nooit eerder een auto gehuurd heeft, ligt de grens om een auto te huren misschien hoger dan nodig. Eerst langs een autoverhuurder om een reservering vast te leggen, daarna al het geregel omtrent uw rijbewijs, een contract, aanbetaling en wat al niet meer. Na het ophalen van uw auto, ervaart u misschien ongemakken tijdens het rijden. U bent onbekend met de weg en mist een routeomschrijving  of u wilt de huurauto op een andere plaats terugbrengen dan de plaats waar u de auto heeft opgehaald.

Huur online in 3 simpele stappen een auto of busje bij Europcar

Maar tegenwoordig is het allemaal een stuk gemakkelijker en kan het huren van een auto al beginnen vanaf achter  uw computer. Reserveren kan gemakkelijk en snel via onze website. Afhankelijk van de auto die u huurt is het binnen 4 simpele stappen geregeld. We hebben voertuigen direct beschikbaar en op aanvraag. Wanneer u ervoor kiest om een auto op aanvraag te huren, dienen wij de beschikbaarheid van het voertuig te controleren en zullen wij binnen 4 werkuren een reactie geven of het voertuig beschikbaar is.

Extra's huren zoals kinderzitjes en navigatie

Bovendien kunt u bij het kiezen van uw auto er voor kiezen om van de extra services te profiteren die Europcar aanbiedt. Voor een veilig gevoel op de weg kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra verzekering.
 
Daarnaast biedt Europcar ook de verhuur van een navigatiesysteem aan, zodat u gemakkelijk en snel van punt A naar punt B kunt komen. Neemt u kleine kinderen mee? Dan zijn kinderzitjes de oplossing.
 
Voor eventuele verhuizingen bent u bij ons ook aan het juiste adres,  dankzij de verhuur van verhuisartikelen en verkoop van verhuisdozen. 

Uw huurauto betalen met iDEAL of creditcard

Na het invullen van extra opties en gegevens, wordt u meteen doorverwezen en kunt u direct, tenzij u een auto op aanvraag wilt huren, online via iDEAL of met uw creditcard de huurauto betalen.
 
De auto kunt u op vertoon van een geldig rijbewijs zelf ophalen bij een van de vestigingen van Europcar en als u erbij vermeldt dat er een extra bestuurder is, dan is dat ook te regelen in één van onze 30 vestigingen.

Een auto huren bij één van de 36 Europcar vestigingen

Aan het eind van de reis bent u niet verplicht om de auto terug te brengen naar waar die vandaan komt. Met de one way service kunt u de auto inleveren bij een ander filiaal, mocht de vestiging gesloten zijn, na sluitingstijd kunt u de sleutel inleveren middels de key-return box. Bekijk hier de actuele openingstijden van onze vestigingen >
 
Kortom, met Europcar kunt u snel en makkelijk de weg op, terwijl u van alle gemakken bent voorzien!
Alle nieuwsberichten