Europcar wint online onderzoek naar huurauto!

Europcar wint online onderzoek naar huurauto!

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 7 maart 2013

Op donderdag 7 maart jl. is de winnaar bekend gemaakt van de WUA! Web Performance Scan voor de categorie autoverhuur. Europcar mocht de eerste prijs in ontvangst nemen.
"We zijn heel trots dat we de eerste plaats hebben behaald met de WUA! Web Performance Scan voor de categorie autoverhuur. Niet alleen om van consumenten te horen dat ze voor Europcar kiezen wanneer het om autohuren gaat, maar ook ter bevestiging dat we op de goede weg zijn met de optimalisatie van onze website. Uiteraard is een website nooit ‘af’ en zijn er nog verbeterpunten, maar dit is een mooie erkenning voor ons harde werk het afgelopen jaar!", aldus Mark Dijkstra, Algemeen Directeur Europcar.

De voorkeur van de online oriënterende consument werd in kaart gebracht door 100 respondenten te laten zoeken naar huurauto’s in Nederland en Malaga. Voor het huren van een auto in Nederland werd Europcar met een grote meerderheid als favoriet aangewezen. Daarnaast viel Europcar op door de online vindbaarheid. Hierdoor werden zij vaak als eerste gevonden tijdens het oriëntatieproces van de consument. Europcar eindigt in de algehele ranglijst op de eerste plaats, vanwege een zeer dominante positie binnen de Nederlandse markt. Voor meer onderzoeksresultaten ga naar de
website van WUA!


Woensdag 6 maart 2013: Sabine Scheenhouwer, Marketing Manager Europcar (rechts) en Wietske Aaftink,
Online Marketing Coördinator Europcar (links), ontvangen de eerste prijs.

 

 

 

Alle nieuwsberichten