Europcar winnaar Zoover Award!

Europcar winnaar Zoover Award!

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 20 april 2012

Op donderdag 19 april 2012 zijn de winnaars van de Zoover Awards 2012 bekend gemaakt. Europcar heeft de Award voor meest populaire autoverhuurder in ontvangst mogen nemen.  

“Europcar is enorm trots deze Award in ontvangst te mogen nemen omdat wij deze prijs hebben gewonnen doordat de Nederlandse consument massaal op ons heeft gestemd. Wij zijn dan ook dankbaar en zien het als een groot compliment dat wij de meest populaire autoverhuurder zijn. Want uiteindelijk werken we bij Europcar allemaal keihard om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Langs deze weg willen wij iedereen bedanken die op ons heeft gestemd waardoor we deze mooie prijs hebben gewonnen!”, aldus Esther van Koot Commercieel Directeur Europcar.

Over Zoover
Zoover is de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van Europa. De Zoover Awards zijn uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. Vanaf 20 februari tot 8 april 2012 kon de Nederlandse consument zijn stem uitbrengen voor 22 categorieën binnen de reisbranche. Dit jaar is de categorie autoverhuur aan deze lijst toegevoegd.
 
Over Europcar
Europcar B.V. is een franchisenemer van Europcar International en één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Het bedrijf werd in 1949 in Parijs opgericht en heeft nu ruim 2650 vestigingen in 160 verschillende landen binnen Europa, Afrika, het Midden Oosten, Amerika en Azië. Europcar voorziet in de mobiliteitsbehoeften van haar klanten met vestigingen over de gehele wereld. De klanten van Europcar zijn divers; zowel zakelijke rijders als particuliere klanten. Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, waar vandaan zij een groot aantal voertuigen verhuurt bestaande uit diverse personen-, bestel- en vrachtauto’s. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoforGreen label aan waaronder uitsluitend energiezuinige, elektrische auto’s en scooters vallen.
Wereldwijd behoort Europcar International tot één van de grootste autoverhuurders - in Europa is Europcar zelfs het grootste autoverhuurbedrijf.  
 
 
Alle nieuwsberichten