Europcar wint 'Sponsor of the Year' award voor sponsoring Team Europcar

Europcar wint 'Sponsor of the Year' award voor sponsoring Team Europcar

088 - 9005555 Mail ons
maandag 13 februari 2012

Europcar wint  ‘Sponsor of the Year’ award voor sponsoring Team Europcar
Europcar heeft tijdens de Franse Sport Marketing Awards (SPORSORA) de award voor ‘Sponsor of the Year’ in ontvangst mogen nemen. Deze prijs is een erkenning voor de communicatie en marketing strategie die door Europcar is ontwikkeld voor de sponsoring van Team Europcar.

Europcar heeft ervoor gekozen om een wielrennerteam te sponsoren omdat het wielrennen dichtbij de mensen staat, vanwege het internationale karakter en vanwege de gemoedelijkheid die bestaat tussen de rijders en de toeschouwers. Er is een synergie tussen de waarden van het wielrennen en Europcar. Europcar is namelijk een organisatie die dicht bij haar klanten staat en reageert door te luisteren naar de mobiliteitsbehoeften van haar klanten.

“We zijn trots om deze Award te mogen ontvangen, die een uitzonderlijk jaar beloond die we met Team Europcar hebben gehad. Sport sponsoring versterkt onze strategie, omdat het ons de mogelijkheid biedt om ons hele internationale netwerk te verenigen, ons merk te promoten en onze bekendheid en ons leiderschap binnen de markt te vergroten”, aldus Philippe Guillemot, CEO van Europcar Group.

 

 

Alle nieuwsberichten