Europcar opent nieuwe vestiging in Leiden

Europcar opent nieuwe vestiging in Leiden

088 - 9005555 Mail ons
maandag 19 december 2011

 

 

Op donderdag 15 december 2011 heeft Europcar een nieuwe vestiging geopend die gevestigd is op de Lammenschansweg 134, 2321 JX te Leiden.
“Europcar kan door het openen van een nieuwe vestiging in Leiden, klanten in de Randstad nóg beter van dienst zijn. Via deze vestiging staan wij zoals altijd, onze klanten graag te woord en kunnen wij aan alle mobiliteitsbehoeften voldoen. Wij zijn zeer verheugd dat we in deze mooie stad nu ook zijn vertegenwoordigd”, aldus Mark Dijkstra Algemeen Directeur Europcar.

Europcar heeft een landelijk dekkend netwerk, waar vandaan zij een groot aantal voertuigen verhuurt bestaande uit diverse personen-, bestel- en vrachtauto’s. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoforGreen label aan waaronder uitsluitend energiezuinige, elektrische auto’s en scooters vallen. Europcar is hierdoor de grootste en groenste autoverhuurder van Nederland. Europcar biedt op het gebied van mobiliteit voor zakelijke klanten een aantal zeer voordelige en flexibele producten aan, waaronder het shortlease product. Particulieren klanten kunnen altijd profiteren van scherpe aanbiedingen. De meest recente aanbiedingen zijn terug te vinden op www.europcar.nl , Facebook en Twitter.

Over Europcar Autoverhuur B.V.
Europcar Autoverhuur B.V. voert in Nederland de autoverhuurlabels Europcar, National, Alamo, en GoforGreen. Europcar Autoverhuur B.V. is onderdeel van Spuigroep B.V. Spuigroep is naast autoverhuur ook actief in leasing, vastgoed, tankstations en wasstraten.

 

Alle nieuwsberichten