Europcar neemt deel aan Electric Rally

Europcar neemt deel aan Electric Rally

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 1 juni 2011

 

 

Op 5 juni 2011 (World Environment Day) neemt Europcar deel aan Europa’s grootste elektrische rally, met 100 elektrische auto’s en 100 CEO’s uit het Nederlandse bedrijfsleven achter het stuur. De rally heeft een totale lengte van 100 kilometer en is de eerste volledig elektrische rally in Nederland.
“Als meest groene autoverhuurder willen we graag voorop lopen om ‘schone’ innovatieve mobiliteit te ondersteunen en te stimuleren. We willen particuliere en zakelijke rijders graag kennis laten maken met elektrisch vervoer, waardoor we graag deelnemen aan de Electric Rally”, aldus Mark Dijkstra Algemeen Directeur Europcar. Mark Dijkstra zal samen met Esther van Koot, Commercieel Directeur Europcar, aan de rally deelnemen in een Nissan LEAF. Andere topbestuurders zijn: Camiel Eurlings, Jan Kees de Jager, Jan-Peter Balkenende, Jan Lammers, Beau van Erven Dorens, Tim & Tom Coronel, Harm Edens, en Hanna Verboom.

De Electric Rally start om 11.00 uur bij Q-Park Zaandam en de eerste auto’s finishen bij NEMO in Amsterdam rond 16.45 uur. Gedurende de dag zullen de voordelen van elektrisch rijden en het verschil tussen de diverse modellen auto’s aan het licht komen in een mix van creatieve en traditionele rallyelementen. Aan de rally kan uitsluitend worden deelgenomen met volledig elektrische personenauto’s die op seriematige wijze geproduceerd zijn en op het moment van rijden ook daadwerkelijk op de markt zijn/verschijnen.

Om het Electric Tipping point te bereiken (het moment waarop elektrische mobiliteit mainstream wordt), is er een social media campagne gelanceerd via Facebook. Wanneer jij ook achter het Electric Tipping Point staat, ‘Like’ het Electric Tipping Point!

 

Alle nieuwsberichten