Europcar nu ook beschikbaar via Radiuz

Europcar nu ook beschikbaar via Radiuz

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 10 oktober 2012

 

 

Europcar nu ook beschikbaar via RadiuzGrootste autoverhuurder nu ook beschikbaar voor houders van de Radiuz mobiliteitspas.

Met ingang van 1 oktober 2012 worden houders van de Radiuz mobiliteitspas in staat gesteld ook gebruik te maken van een huurauto van Europcar. Met deze aansluiting wordt invulling gegeven aan de wens van Radiuz Total Mobility om haar dienstverlening uit te breiden met deze vorm van mobiliteit. Gebruikers van de mobiliteitspas geven steeds aan over een zo compleet mogelijk pakket aan mobiliteitsdiensten te willen beschikken. Het huren van een auto past prima in de filosofie van Radiuz om de mobiliteit voor zakelijk Nederland van deur-tot-deur in te regelen.

“Als Europcar sluiten wij ons volledig aan bij de filosofie van Radiuz om mobiliteit voor zakelijk Nederland van deur-tot-deur te regelen. Als grootste autoverhuurder van Nederland met een landelijk dekkend netwerk van 36 vestigingen zijn wij dé partij om invulling te geven aan de mobiliteitswens van Radiuz Total Mobility. Zakelijke klanten kunnen voor alle mobiliteitsvraagstukken bij Europcar terecht, voor korte termijn, shortlease en lange termijn “, aldus Esther van Koot, commercieel directeur Europcar.

Radiuz Total Mobility
Met de Radiuz-mobiliteitskaart reizen medewerkers van bedrijven en instellingen eenvoudig met elke vorm van vervoer zonder separaat af te rekenen. Of het nu gaat om auto, trein, bus, tram, metro, taxi, of OV fiets. Radiuz biedt optimale vrijheid en flexibiliteit in mobiliteit en bespaart bedrijven en instellingen tijd en geld.
Werknemers willen hun zakelijke kilometers zo efficiënt mogelijk afleggen. Dat kan alleen als er geen beperking is in de keuze van vervoermiddel. Het complete en geavanceerde Radiuz-mobiliteitssysteem is een treinkaart, OV-chipkaart, parkeerkaart en tankpas in één. Hiermee reizen werknemers makkelijk en efficiënt van A naar B met elk vervoermiddel naar keuze.

Over Europcar
Europcar is een franchisenemer van Europcar International en één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 2650 vestigingen in 160 verschillende landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten. De klanten van Europcar zijn divers; zowel zakelijk als particuliere klanten. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk, waar vandaan zij een groot aantal voertuigen verhuurt bestaande uit diverse personen-, bestel- en vrachtauto's. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoforGreen label aan waaronder uitsluitend energiezuinige, elektrische auto's en scooters vallen.

 

Alle nieuwsberichten