Europcar Helmond gaat verhuizen en breidt uit!

Europcar Helmond gaat verhuizen en breidt uit!

088 - 9005555 Mail ons
maandag 3 september 2012
Europcar Helmond gaat verhuizen en uitbreiden!

Op 1 september 2012 verhuist Europcar Helmond naar de locatie van Loven Truck aan de Vossenbeemd 98 te Helmond. Door deze samenwerking heeft Europcar Helmond de mogelijkheid om zijn verhuuractiviteiten uit te breiden en wordt het verhuuraanbod van Loven Truck Helmond compleet.
 
“Samen met de huurtrekkers van Loven Truck kan Europcar via deze locatie onze klanten van iedere mobiliteitswens voorzien”, aldus Bianca van Es, Manager Operations Europcar Nederland B.V. Het complete wagenpark beschikt over personenauto's, bestelbussen, vrachtauto's met gesloten laadbak alsmede koel/vries wagens die allen via Europcar Helmond gehuurd kunnen worden. Ook zal Europcar Helmond het wagenpark uitbreiden met maar liefst 39 nieuwe DAF vrachtwagens.


 

 

 

 

De openingstijden van Europcar Helmond zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur. Bezoek onze website voor online reserveringen of meer informatie over ons uitgebreide wagenpark via www.europcar.nl

 

 

 
Over Loven Truck Helmond
Loven Truck Helmond maakt deel uit van de Loven Beheer Groep en verkoopt en onderhoud DAF, GINAF, TATRA en Wielton trailers. Met een schadewerkplaats, een revisiewerkplaats voor aandrijfassen en versnellingsbakken is haar service groot en kan de klant voor alles op één plek terecht. Naast dit aanbod verkoopt Loven Truck Helmond via GTO een uitgebreid aanbod van truck- (alle merken) en traileronderdelen.
  
Over Europcar
Europcar is een franchisenemer van Europcar International en één van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 2650 vestigingen in 160 verschillende landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten. De klanten van Europcar zijn divers; zowel zakelijk als particuliere klanten. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk, waar vandaan zij een groot aantal voertuigen verhuurt bestaande uit diverse personen-, bestel- en vrachtauto's. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoforGreen label aan waaronder uitsluitend energiezuinige, elektrische auto's en scooters vallen. 
Alle nieuwsberichten