Europcar finalist voor Autoverhuurder van het Jaar!

Europcar finalist voor Autoverhuurder van het Jaar!

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 30 oktober 2012

Op vrijdag 26 oktober jl. zijn de drie finalisten bekend gemaakt voor de BOVAG Autoverhuurder van het Jaar 2012. Europcar is één van de gelukkige finalisten.

“We zijn erg verheugd en trots om tot de finalisten te behoren van de Autoverhuurder van het Jaar verkiezing! We bedanken dan ook alle consumenten die eerder op ons gestemd hebben en onze medewerkers. Alleen al deze nominatie is een erkenning voor onze service en dienstverlening waarvoor de gehele organisatie zich elke dag inzet. Wij hopen natuurlijk dat we deze mooie prijs binnenkort in ontvangst mogen nemen, als kroon op ons werk", aldus Mark Dijkstra Algemeen Directeur Europcar.

Meer dan 2000 consumenten kozen uit 600 deelnemende BOVAG-verhuurbedrijven de beste elf, waarvan Europcar werd verkozen tot beste autoverhuurder van de provincie Zuid-Holland. De halve finalisten werden vervolgens beoordeeld door de beoordeling- en certificeringorganisatie ViaNorm. Daarbij werd niet alleen gekeken naar de representativiteit van het pand, de netheid van de huurauto’s en transparantie voor de klanten, maar ook naar ondernemerschap. Voor de eerste keer is ook gekeken naar de manier waarop continu verbeteringen worden doorgevoerd binnen de organisatie. Vanwege de uitmuntende score op al deze punten mag Europcar zich tot trotse finalist rekenen!

Op 14 november zal de winnaar bekend worden gemaakt tijdens het jaarcongres van BOVAG Verhuurbedrijven in het FC Zwolle Stadion. De winnaar wordt aangewezen via een stemming door de aanwezige BOVAG-verhuurbedrijven.

Over Autoverhuurder van het Jaar
De verkiezing Autoverhuurder van het Jaar is een initiatief van BOVAG en wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. BOVAG is een brancheorganisatie van ruim 11.000 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden.

 

Alle nieuwsberichten