Europcar International wordt hoofdsponsor van 'wielerploeg-Voeckler'

Europcar International wordt hoofdsponsor van 'wielerploeg-Voeckler'

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 12 oktober 2010

 

 

Op maandag 4 oktober 2010 heeft Europcar, de Europees leider op het gebied van autoverhuur, aangekondigd dat het hoofdsponsor wordt van de wielerploeg van Jean-Rene Bernaudeau.
Het sponsorschap zal ingaan vanaf 2011, voor een periode van ten minste drie jaar.
De wielerploeg zal vanaf 1 januari "Europcar" worden genoemd en o.a. bestaan uit de wielrenners Thomas Voeckler, Antony Charteau, Pierre Rolland en Cyril Gautier.
"Na alle recente gebeurtenissen, ben ik trots op deze samenwerking met Europcar. Europcar is een wereldwijd merk, dat ons de mogelijkheid geeft om onze ambities te realiseren", aldus ploegleider Jean-Rene Bernaudeau

"Europcar International is verheugd om onderdeel te zijn van deze mooie samenwerking. Deze sponsoring geeft ons de mogelijkheid om de naamsbekendheid en de reputatie van het merk Europcar in Europa en wereldwijd verder uit te bouwen", aldus Philippe Guillemot, CEO van Europcar International. "Door de samenwerking met Jean-Rene Bernaudeau en zijn wielerploeg, zal Europcar zich profileren als een sportieve onderneming waarin we van plan zijn onze medewerkers, partners en klanten te betrekken".

Over Europcar Autoverhuur B.V.
Europcar Autoverhuur B.V. voert in Nederland de autoverhuurlabels Europcar, National, Alamo, SterVerhuur en GoforGreen. In het GoforGreen label zijn uitsluitend de meest milieuvriendelijke auto's opgenomen in combinatie met een lagere fiscale bijtelling.
Europcar Autoverhuur B.V. is onderdeel van Spuigroep B.V. Spuigroep is naast autoverhuur ook actief in leasing, vastgoed, tankstations en wasstraten.
 

 

Alle nieuwsberichten