Europcar Autoverhuur lanceert het ZZP product

Europcar Autoverhuur lanceert het ZZP product

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 13 oktober 2010
‘Europcar is de eerste autoverhuurder in Nederland die speciaal voor de ZZP-er een op maat gemaakt product introduceert’, aldus Commercieel Manager Esther van Koot. ‘Met dit product huurt de ZZP-er op flexibele basis, voor langere tijd een representatieve auto met voordelige voorwaarden’.
 
Europcar begrijpt goed dat de ZZP-er juist behoefte heeft aan flexibiliteit, daarom kan men al gebruik maken van dit speciale product vanaf 1 maand en mag men zelf bepalen wanneer de auto wordt ingeleverd’, aldus van Koot. Daarnaast profiteert de ZZP-er van aantrekkelijke zakelijke tarieven, vervangend vervoer, haal- & brengservice, 24/7 Management informatie, One way verhuringen, GoforGreen energiezuinige auto’s en deelname aan het privilege loyaliteitsprogramma. De ZZP-er krijgt dus volop voordeel met dit product.

Over Europcar Autoverhuur B.V.
Europcar Autoverhuur B.V. voert in Nederland de autoverhuurlabels Europcar, National, Alamo, SterVerhuur en GoforGreen. In het GoforGreen label zijn uitsluitend de meest milieuvriendelijke auto's opgenomen in combinatie met een lagere fiscale bijtelling.
Europcar Autoverhuur B.V. is onderdeel van Spuigroep B.V. Spuigroep is naast autoverhuur ook actief in leasing, vastgoed, tankstations en wasstraten.

 

Alle nieuwsberichten