5 handige apps voor een zorgeloze autorit!

5 handige apps voor een zorgeloze autorit!

088 - 9005555 Mail ons
maandag 7 november 2016

Wat moeten we tegenwoordig zonder onze mobiele telefoon? We ontvangen mail, whatsapp berichten en zijn actief op social media. Oh ja en soms bellen we er nog eens mee!

Uw mobiele telefoon kan u zeker ook helpen in het verkeer. Er bestaan veel apps die files bijhouden, u de wijs wijzen of waarmee u parkeergeld kunt betalen.

Super handig, maar welke zijn, volgens ons,  de beste? We hebben 5 handige apps voor u geselecteerd.

Google maps

De Google maps app. Wie kent deze app niet? Heel handig om te navigeren voor in de auto, maar ook voor met het OV, op de fiets en te voet. De app houdt rekening met de actuele verkeerssituatie.

De app kan ook offline worden gebruikt, dus dat kost ook nog eens minder data!

Flitsmeister

Geen zin meer in boetes voor te hard rijden? Instaleer dan de app Flitsmeister!

Flitsmeister brengt alle trajectcontroles, files en flitsers in kaart. De app werkt real-time, dus u bent altijd op de hoogte van de actuele verkeerssituatie.

DirectLease tankservice

Iedereen weet dat tanken langs de snelweg duurder is dan bij een tankstation in de stad. Vaak kies je onderweg toch ,letterlijk, voor  de makkelijke weg en tank je langs de snelweg.

Met de ‘DirectLease tankservice’ app zie je in één oogopslag waar u het goedkoopst kan tanken. Daarnaast toont de app ook de verwachte brandstofprijzen van de volgende dag.

Parkmobile

U kent het wel: heeft u eindelijk een plekje gevonden, moet u nog op zoek naar een betaalautomaat.

Met o.a. de parkeerapp van Parkmobile wordt betaald parkeren veel makkelijker! Registreer uw kenteken, check uw auto in en u staat betaald geparkeerd. Gaat u weer weg, vergeet dan niet uit te checken.

Alle nieuwsberichten