GoforGreen: Energiezuinige huurauto's van Europcar

GoforGreen: Energiezuinige huurauto's van Europcar

088 - 9005555 Mail ons

Europcar Autoverhuur is nu nog groener

Europcar Autoverhuur heeft naast het reguliere wagenpark ook energiezuinige huurauto’s. Deze kunt u huren vanuit het GoforGreen verhuurlabel. Tot dit label behoren huurauto’s met het voordeel dat ze een aantrekkelijke bijtelling van 14 tot 20% hebben. De huurauto's met het GoforGreen verhuurlabel zijn in het wagenpark en in de reserveringsmodule te herkennen aan het groene blaadje.

Andere milieumaatregelen
Uiteraard zorgt Europcar eveneens voor andere maatregelen om het milieu te besparen, zoals een juiste bandenspanning wat veel in het brandstofverbruik scheelt en goed onderhoud voor haar auto’s. Daarnaast zijn de auto’s niet ouder dan 9 maanden en zijn bijna alle dieseluitvoeringen uitgerust met roetfilter.

Samenwerking met Natuurmonumenten
Europcar werkt al geruime tijd samen met Natuurmonumenten. Natuurmonumenten is een vereniging van ruim 880.000 leden, met een gezamenlijk doel: zorgen voor natuur in Nederland. Daarom verwerft en beheert Natuurmonumenten natuurgebieden. Dat zijn er inmiddels 355 met een gezamenlijke oppervlakte van meer dan 100.000 hectare. Zo houdt Natuurmonumenten Nederland open en groen, en kunnen we blijven genieten van de natuur.

Uit de opbrengsten van GoforGreen schenkt Europcar een vast percentage aan Natuurmonumenten. Dit bedrag komt ten goede aan het realiseren van de educatieve boomhut bij het te renoveren bezoekerscentrum in ’s-Graveland.