Ophalen bij de vestiging

Kom je je Oproepauto bij mij op de vestiging ophalen? Dan wil ik graag even je Nederlands rijbewijs controleren. Ook zie ik graag een adreslegitimatie (niet ouder dan 30 dagen) in de vorm van een bankafschrift, loonstrook of een afschrift van een telefoonabonnement. Zowel je rijbewijs als je adreslegitimatie dienen op de naam van de gebruiker te staan.

 

Hierna controleer ik samen met jou je Oproepauto op schades, tankinhoud en noteer ik de kilometerstand.

Aftanken

Wanneer je je Oproepauto komt ophalen, zorg ik ervoor dat je auto volgetankt is. Als je voor de haal- en brengservice hebt gekozen, wordt je Oproepauto volgetankt bij de vestiging. Zodra ik de auto weer bij je thuis kom ophalen, moet de tank weer vol zijn. Als de tank niet vol is bereken ik hier aftankkosten voor.

Terugbrengen Oproepauto

Wanneer je je Oproepauto komt terugbrengen binnen openingstijd controleer ik samen met jou je Oproepauto. Ik controleer op schades, de tankinhoud en de aantal gereden kilometers. Aan de hand van deze gegevens maak ik de eindfactuur op. Je hebt dan de mogelijkheid om direct af te rekenen. Dit kan per pin of contact.

Inleveren na sluitingstijd

Het is mogelijk om je Oproepauto na sluitingstijd in te leveren. Zorg er altijd voor dat je je Oproepauto volgetankt bij mij achterlaat. De sleutel van je Oproepauto kan je achterlaten in de speciale sleutelkluis.