Heb je geen tijd om je Oproepauto op te halen of terug te brengen? Maak dan gebruik van de optionele haal-en brengservice. Als je binnen een straal van 30 kilometer van een vestiging woont kan ik je Oproepauto voor de deur afzetten en/of ophalen.
 
Als je gebruikt wilt maken van de haal- of brengservice betaal €10 (inclusief abonnement). Wanneer je geen abonnement hebt betaal je voor halen of brengen €12,50.
 
Als je hebt gekozen voor de haal- en brengservice kom ik je Oproepauto op het opgegeven woonadres brengen. Ik overhandig alleen je Oproepauto als jij degene bent die de reservering heeft gemaakt. Bij de overhandiging heb ik een handtekening van je nodig op de huurovereenkomst. Vergeet niet om je geldige Nederlandse rijbewijs en adreslegitimatie (niet ouder dan 30 dagen) klaar te leggen.

Wanneer ik je Oproepauto kom ophalen moet er altijd iemand aanwezig zijn die mij de sleutel kan overhandigen en met wie ik je Oproepauto kan controleren op schade. Als ik je Oproepauto op een ander adres moet ophalen, bereken ik een ‘One way fee’.
 
Het kan voorkomen dat ik je Oproepauto een half uur eerder of een half uur later dan onze afgesproken tijd/datum kom brengen of ophalen. Zorg dat je binnen dit tijdsbestek aanwezig bent om de huurovereenkomst te ondertekenen en de sleutel in ontvangst te nemen. Ik wacht maximaal 15 minuten op je, daarna neem ik de auto weer mee terug naar de dichtstbijzijnde vestiging. Je kan de auto daarna zelf nog komen halen, maar de afleverkosten breng ik wel in rekening. Klik hier voor meer informatie.
 

De haal- en brengservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Er gelden afwijkende tijden voor de onderstaande vestigingen:


Den Haag West & Zwolle
Maandag t/m vrijdag                 8:00 uur - 18:00 uur
Zaterdag                                     8:00 uur – 12:00 uur


Utrecht
Maandag t/m vrijdag                 8:00 uur – 18:00 uur
Zaterdag                                     8:00 uur – 15:00 uur 
Zondag                                       9:00 uur – 12:00 uur  

 

De haal- en brengservice is niet beschikbaar in Nijmegen, Zeeland en op de Waddeneilanden.