Maak mobiliteit eenvoudig voor uw werknemers

Maak mobiliteit eenvoudig voor uw werknemers

088 - 9005555 Mail ons

Bent u op zoek naar een flexibele mobiliteitsoplossing zonder gedoe? Dan is Europcar Mobiliteitskaart iets voor u. Zonder maandelijkse abonnementskosten altijd gebruik kunnen maken van het OV, de OV-fiets en parkeren. Ook tanken of elektrisch laden is een optie (tegen minimale prijs van € 3,- per maand). De voordeligste oplossing in de markt! Met deze kaart heeft uw bedrijf meteen alle mogelijkheden van mobiliteit bij de hand en ontvangt u maandelijks alle reiskosten op één factuur. Zonder gedoe met voorschieten, bonnetjes en declaraties. Alles is te monitoren via overzichtelijke online rapportages, zonder extra kosten. Wel zo makkelijk.

 

 

 

De voordelen

Maak mobiliteit eenvoudig voor uw werknemers Geen vaste maandlasten
Maak mobiliteit eenvoudig voor uw werknemers Alle reiskosten op één factuur
Maak mobiliteit eenvoudig voor uw werknemers Flexibel zakelijk reizen met één kaart

Eén partij voor al uw zakelijke mobiliteit

Optimaal van A naar B reizen en op elk moment het vervoersmiddel kunnen kiezen dat het beste past bij de reis. Dat is de filosofie achter de Europcar Mobiliteitskaart.

Daarom stellen wij werkgevers en werknemers in staat hun ideale mobiliteitspakket samen te stellen, dat volledig aansluit bij de persoonlijke situatie. Woon-werkverkeer, zakelijk vervoer of een incidentele rit, alles is mogelijk. En bovendien, niet gebruiken = niet betalen. Zo brengen we werkgevers en werknemers verder.

Meer weten?

Bent u enthousiast en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de Europcar Mobiliteitskaart? Neem dan contact op met het Call Center via 088 - 900 5555 of via info@europcar.nl.

AANVRAGEN

 

Inloggen

Klik hier om in te loggen in uw account.

INLOGGEN

 Bent u al in het bezit van de mobiliteitskaart en heeft u deze nog niet geactiveerd? Lees hier hoe u deze kunt activeren.

Heeft u vragen over uw account? Bel met 088 - 332 2444 of mail naar info@europcarmobiliteitskaart.nl. Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen u graag verder.

 

Vraag en antwoord


Hoe vraag ik de Europcar Mobiliteitskaart aan?

Hoeveel kost de Europcar Mobiliteitskaart?

Wat zijn de voordelen voor mijn organisatie?

Krijgt elke werknemer een eigen kaart?

Verandert er iets aan de dienstverlening die ik van Europcar gewend ben?