Nieuw: De Europcar Mobiliteitskaart, een complete mobiliteitsoplossing

Nieuw: De Europcar Mobiliteitskaart, een complete mobiliteitsoplossing

088 - 9005555 Mail ons

Bent u op zoek naar een flexibele mobiliteitsbehoefte zonder gedoe?
Dan is Europcar Mobiliteitskaart iets voor u. Zonder maandelijkse abonnementskosten altijd de beschikking over een mobiliteitskaart voor uw personeel. Het OV, de OV-fiets en tanken of laden altijd bij de hand en de rekening één keer per maand achteraf betalen. De voordeligste oplossing in de markt!

De Europcar Mobiliteitskaart is het antwoord als u een slimme en persoonlijke mobiliteitsoplossing zoekt voor uw medewerkers. Zonder gedoe met voorschieten, bonnetjes en declaraties. Alles is te monitoren via overzichtelijke online rapportages, zonder extra kosten. Hiermee heeft u een complete mobiliteitsoplossing die aansluit bij de situatie van uw bedrijf en uw specifieke wensen.

Eén partij voor al uw zakelijke mobiliteit

Optimaal van A naar B reizen en op elk moment het vervoermiddel kunnen kiezen dat het beste past bij de reis. Dat is de filosofie achter de Europcar Mobiliteitskaart. Daarom stellen wij werkgevers en werknemers in staat hun ideale mobiliteitspakket samen te stellen, dat volledig aansluit bij de persoonlijke situatie. Woon-werkverkeer, zakelijk vervoer of een incidentele rit, alles is mogelijk. En bovendien, niet gebruiken = niet betalen. Zo brengen we werkgevers en werknemers verder.

Meer weten?

Bent u enthousiast en wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van de Europcar Mobiliteitskaart? Neem dan contact op met het Call Center via 088 - 900 5555 of via info@europcar.nl.

AANVRAGEN

 

Europcar mobiliteitskaart activeren

 

Bent u al in het bezit van de mobiliteitskaart en heeft u deze nog niet geactiveerd? Lees hier hoe u deze kunt activeren. Heeft u vragen over uw account? Bel met 088 - 332 2444 of mail naar info@europcarmobiliteitskaart.nl. Wij zijn 24/7 bereikbaar en helpen u graag verder.

 

Voordelen Europcar Mobiliteitskaart

  • Altijd toegang tot al het OV en alle Tank- en laadstations
  • Geen vaste maandlasten
  • Betaal hoogstens hetzelfde tarief als bij de vervoerders
  • Declaratieprocessen zijn verleden tijd
  • Geen dure OV-abonnementen; wel hetzelfde gemak

Vraag en antwoord


Hoe vraag ik de Europcar Mobiliteitskaart aan?

Hoeveel kost de Europcar Mobiliteitskaart?

Wat zijn de voordelen voor mijn organisatie?

Krijgt elke werknemer een eigen kaart?

Verandert er iets aan de dienstverlening die ik van Europcar gewend ben?