Fiat lease-auto

Fiat lease-auto

088 - 9005555 Mail ons

Zoekt u een Fiat lease-auto? Daarvoor zit u goed bij Europcar! Wij bieden een ruim aanbod in Fiat lease-auto’s en twee aantrekkelijke Europcar lease-producten voor de zakelijke én voor de particuliere markt: Lang Huren en LeaseOnline. Snel uw lease-auto rijden? Bestel de Fiat van uw keuze vandaag nog, en hij staat morgen al voor uw deur!

Uw Fiat leasen bij Europcar: Shortlease of Lang Huren

Gaat u uw Fiat Lease-auto zakelijk of ook particulier gebruiken? Lang Huren kan al vanaf 30 dagen, is er ook voor particulieren, en werkt zonder vast contract. U huurt de Fiat zo lang u wilt, en u bepaalt zelf wanneer u hem weer inlevert. LeaseOnline biedt de zakelijke rijder alle voordelen van lease, maar dan met een kortere minimale looptijd vanaf 1 maand. U maakt gebruik van een aantrekkelijke en volledig transparante all-inregeling.

Lang Huren: zakelijk en privé uw Peugeot leasen

Met Europcar Lang Huren heeft u alle voordelen van een auto leasen, zonder dat u vast zit aan een langlopend contract. Met een leasewagen van Lang Huren heeft u 3.000 vrije kilometers per maand en uw huurauto is na 30 dagen per dag opzegbaar. U geniet van een scherp all-in maandtarief, inclusief WA, casco, diefstal- en inzittendenverzekering, krijgt vervangend vervoer bij schade en onderhoud en u heeft 24/7 gratis pechhulp in heel Europa. U rijdt bovendien altijd de nieuwste Fiat, die u zowel zakelijk als privé kunt gebruiken.

Zakelijk rijden in een nieuwe Fiat? Lease met Europcar LeaseOnline

De nieuwste Fiat als representatieve bedrijfswagen? Lease zakelijk met LeaseOnline en profiteer ook van zeer concurrerende all-inclusive tarieven. Financiering, reparatie, onderhoud en banden, wegenbelasting en 24/7 pechhulp binnen Nederland zijn inbegrepen. U hoeft alleen nog maar te tanken! Bij Europcar vindt u een ruim aanbod van de nieuwste Fiats in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Kies de extra’s die u nodig heeft en laat ons een aanbod doen!

Fiat lease-auto? Kies voor Europcar!

Vandaag nog een Fiat leasen? Kies voor Europcar! Want Europcar is de enige partij met scherpe all-in tarieven inclusief financiering, reparatie & onderhoud, belastingen, verzekeringen en 24/7 pechhulp, met een unieke inleverregeling en zónder verborgen kosten. Bestelt u vandaag uw Fiat, dan heeft hem morgen al voor de deur. Neem nu contact op!