Winterbanden

Winterbanden

088 - 9005555 Mail ons
Winterbanden

Reist u regelmatig af naar een winterse bestemming? Dan zijn winterbanden of all season banden geen overbodige luxe. Sterker nog, in de meeste Europese landen zijn winterbanden of all season banden bij winterse omstandigheden verplicht.

Bij ons is de jaarlijkse vraag naar huurauto’s met winterbanden groot. Om aan deze vraag te kunnen voldoen hebben we een groot aantal huurauto’s uit ons wagenpark voorzien van all season banden.

Beschikbare huurauto’s met allseason banden

Een aantal categorieën uit ons wagenpark zijn voorzien van all season banden. De all season banden zijn voorzien van het 3PMSF-symbool en daarmee goedgekeurd als winterband voor landen zoals Duitsland. Wij bieden deze extra service aan op aanvraag.

Wilt u weten welke categorieën met all season banden op aanvraag zijn? Ga naar de wagenparkpagina en kies een categorie. Wanneer de categorie voorzien kan worden van all season banden wordt dit als volgt weergegeven op de detailpagina van de auto:

Huurauto met all season banden reserveren

Al onze huurauto’s met all season banden zijn op aanvraag  en alleen telefonisch te reserveren. Voor prijzen, beschikbaarheid en telefonische aanvragen kunt u contact opnemen met ons Call Center via 088-900 55 55 of met één van onze vestigingen.