Auto met all-season banden huren

Auto met all-season banden huren

088 - 9005555 Mail ons
Auto met all-season banden huren

Auto huren met winterbanden? Een groot aantal huurauto's uit ons wagenpark is voorzien van all-season banden (dus geen winterbanden). In de meeste Europese landen zijn all-season banden/winterbanden bij winterse omstandigheden verplicht. Reserveer de all-season banden eenvoudig bij het huren van uw auto.

Beschikbaarheid auto huren met all-season banden

Een aantal huurauto's in de categorieën uit ons wagenpark is voorzien van all-season banden. De banden bevatten het 3PMSF-symbool en daarmee goedgekeurd als winterbanden voor landen zoals Duitsland. Wij bieden deze extra service aan op aanvraag. Ga naar de wagenparkpagina en kies een categorie. Wanneer de categorie voorzien kan worden van all-season banden wordt dit als volgt weergegeven op de detailpagina van de auto:

 

Huurauto reserveren met all-season banden

Al onze huurauto’s met all-season banden zijn op aanvraag. Telefonisch te reserveren en online te boeken op geselecteerde categorieën. Voor prijzen, beschikbaarheid en telefonische aanvragen kunt u contact opnemen met ons Call Center via 088-900 55 55 of met één van onze vestigingen.