One way service bij uw autoverhuur

One way service bij uw autoverhuur

088 - 9005555 Mail ons
One way service bij uw autoverhuur

Auto huren met One Way Service in Nederland

Bij ons kunt u de personenauto’s binnen Nederland gratis terugbrengen naar een andere Europcar vestiging dan waar deze zijn opgehaald! Wanneer u een bestelbus bij een andere vestiging wilt terugbrengen betaalt u een eenmalige fee van €25 (€40 wanneer de ophaalvestiging Amsterdam Overtoom of Groningen is) die moet worden voldaan bij de retourvestiging.

Deze dienst van Europcar is erg handig wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen van de ene naar de andere stad. U hoeft namelijk niet meer terug te rijden naar uw oude woonplaats om de bestelauto in te leveren! 
 
Indien u een bestel- of vrachtauto wilt terugbrengen op een andere Europcar vestiging dan waar u deze hebt opgehaald, dient u rekening te houden met het volgende: bestelauto’s kunnen niet worden teruggebracht op Nederlandse Europcar luchthaven vestigingen. Op sommige bestelauto’s geldt een beperking op het inleveren op onze vestiging Amsterdam Centrum. Voor het inleveren van bestel- en vrachtauto's op een andere vestiging worden kosten in rekening gebracht. Vrachtauto’s kunnen alleen ingeleverd worden op een selectie van onze vestigingen. Voor een overzicht van deze vestigingen kunt u contact op nemen met het Call Center via telefoonnummer +31 (0)88 – 900 55 55.

Auto huren met One Way Service van en naar de luchthaven

Europcar biedt u de autohuur + luchthaven service aan. Wanneer u met het vliegtuig op vakantie gaat is autohuur een handige oplossing om voordelig en op tijd bij de luchthaven te arriveren. U huurt een auto ‘enkele reis’ naar de gewenste luchthaven en levert deze daar bij Europcar weer in. Wanneer u terugkomt reserveert u opnieuw bij Europcar een auto om naar huis te rijden. Zo heeft u alle comfort van met de auto naar de luchthaven te reizen, maar niet de kosten van het lang parkeren.

Auto huren met One Way Service in het buitenland

Onze One-Way Service is op aanvraag ook mogelijk voor personenauto's in het buitenland. De One-Way Service is voor het buitenland niet mogelijk voor bestelauto's en vrachtauto's. Wanneer u uw personenauto of personenbus, welke u gehuurd heeft in Nederland, bij een Europcar vestiging in het buitenland wilt inleveren, zal er een extra bedrag in rekening worden gebracht. De hoogte van dit bedrag hangt af van de retourlocatie.

U dient van te voren te melden waar u uw huurauto in wenst te leveren. Dit kan via onze internationale online reserveringsmodule, het Call Center via telefoonnummer +31 (0)88 – 900 55 55 of via één van onze Europcar vestigingen.