Auto met navigatie huren

Auto met navigatie huren

088 - 9005555 Mail ons
Auto met navigatie huren

Navigatie of GPS huurt u eenvoudig bij uw huurauto. Wij bieden u de mogelijkheid om navigatie extra bij uw auto te huren. Wanneer u een huurauto met navigatie/GPS bij ons huurt kunt u daar direct gebruik van maken.

Navigatie reserveren bij uw huurauto

Een auto reserveren met navigatie uit ons brede wagenpark is mogelijk. Het reserveren van navigatie bij uw huurauto is gemakkelijk en snel. Reserveer online tijdens het selecteren van de huurauto of telefonisch met ons Call Center via 088- 900 55 55. U kunt ook contact opnemen met één van onze vestigingen.

Instellen navigatie voor West-Europa

Stel uw West-Europese bestemming in en rijd er rechtstreeks naar toe! De navigatie staat standaard ingesteld op Nederland. De ingestelde taal is ook beschikbaar in andere talen. Heeft u hulp nodig bij het instellen van uw navigatie of wilt u uitleg over het gebruik? Wij helpen u graag!

Up-to-date navigatie

Uw navigatie is altijd up-to-date. Rijdt u over een nieuwe weg of nadert u een verkeersopstopping? Bij files wordt er een automatische melding gemaakt of u gebruik wilt maken van een alternatieve route. De navigatie zorgt er voor dat u makkelijk files en omleidingen omzeild. Zo rijdt u zonder problemen de juiste route naar uw West-Europese eindbestemming.

Europcar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van schade of tijdverlies als gevolg van gebruik van het navigatie.