Kinderzitjes

Kinderzitjes

088 - 9005555 Mail ons
Kinderzitjes

Veiligheid in de auto staat voorop en vooral als het om uw kinderen gaat! U bent als ouder in Nederland verplicht kinderen tot 1.35m in een kinderzitje te vervoeren.

Een kinderzitje bestaat uit verschillende typen:  een babystoeltje, kinderzitje, boosterzitje of zitverhoger. Deze verschillende soorten kinderzitjes zijn bij ons te huur. 

Babystoeltje huren voor baby's van 0 – 12 maanden

De allerkleinste kunnen tot 12 maanden makkelijk worden vervoerd in een babystoeltje. Dit is dit de veiligste manier om uw kind te vervoeren.

Kinderzitje huren voor kinderen van 1 – 3 jaar

Het kinderzitje is de opvolger van het babystoeltje. Kinderen van 1 – 3 jaar kunnen met een kinderzitje rechtop in de auto worden vervoerd.

Boosterzitje huren voor kinderen van 4 – 6 jaar

Een boosterzitje heeft een rugleuning en is ideaal voor kinderen van 4 – 6 jaar. De rugleuning is erg belangrijk omdat deze zijwaartse steun biedt voor het hoofd en de romp.

Zitverhoger zonder rugleuning huren voor kinderen van 4 – 12 jaar

De zitverhoger is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Uw kind  kan door de verhoging van de zitting worden vast gemaakt met de normale autogordel.

Het gebruik van een kinderzitje

Hoe u een kinderzitje kan gebruiken is afhankelijk van het type zitje dat geschikt is voor uw kind. Weet u niet welk kinderzitje het beste bij uw kind past? Doe hier de test >

Verder is het belangrijk dat de stoel op de juiste manier wordt bevestigd en dat uw kind goed vast zit. Heeft u moeite met het bevestigen van de gehuurde kinderstoel? Wij helpen u graag bij het ophalen van uw huurauto.