Het Europcar wagenpark

Het Europcar wagenpark

088 - 9005555 Mail ons

Het wagenpark van Europcar Autoverhuur

Kiezen voor Europcar is kiezen voor vrijheid, gemak, kwaliteit, service en een breed aanbod aan huurauto’s. Europcar heeft een jong wagenpark en alle huurauto’s zijn technisch goed onderhouden. Zo kunt u altijd zorgeloos op weg.
 

Personenauto’s

Europcar Autoverhuur heeft voor iedere gelegenheid een passende personenauto voor u. Voor een lange afstand huurt u bijvoorbeeld een ruime auto, terwijl voor ritten in de stad een kleinere huurauto misschien beter volstaat. 
 

Verhuis- en bestelauto’s

Wanneer u gaat verhuizen of om een andere reden ruimer vervoer nodig heeft kunt u bij Europcar terecht voor bestelauto’s (vanaf 3m3) of zelfs voor een vrachtauto (18m3). U bent bevoegd om met uw normale B-rijbewijs hierin te rijden. 

Vrachtauto’s

Is een bestelauto voor u te klein en heeft u nog ruimer vervoer nodig? U kunt ook voor vrachtauto’s bij Europcar terecht. Deze kunt u inzetten wanneer u tijdelijk vervangend vervoer nodig heeft of bij overcapaciteit. Voor het huren van deze vrachtauto’s dient u in het bezit te zijn van een C-rijbewijs. Voor sommige vrachtauto’s is een chauffeursdiploma verplicht.
 

Trekkers

Naast vrachtauto’s biedt Europcar ook trekkers aan in het wagenpark. Voor het huren van deze trekkers dient u in het bezit te zijn van een C-rijbewijs.

 
GoforGreen: het energiezuinige verhuurlabel

Europcar Autoverhuur heeft naast het reguliere wagenpark ook energiezuinige huurauto’s
 

Actueel aanbod

Het wagenpark van Europcar wordt continu ververst met nieuwe huurauto’s. Bekijk ons wagenpark voor het actuele aanbod.