One way autohuur

One way autohuur

088 - 9005555 Mail ons

In Nederland

Bij Europcar Autoverhuur kunt u de personenauto’s en –bussen binnen Nederland zonder kosten terugbrengen naar een ander Europcar verhuurkantoor dan waar deze zijn opgehaald.

Bestelauto’s kunnen niet worden teruggebracht op onze vestigingen op de Nederlandse luchthavens. Op sommige bestelauto’s geldt een beperking op het inleveren op onze vestiging Amsterdam Centrum. Vrachtauto’s kunnen alleen ingeleverd worden op een selectie van onze vestigingen. Voor een overzicht van deze vestigingen kunt u contact op nemen ons Call Center via telefoonnummer 0900-0540 (€ 0,10 p.m.).
 

Van en naar de luchthaven

Europcar Autoverhuur biedt u de autohuur + luchthaven service aan. Wanneer u met het vliegtuig op vakantie gaat is autohuur een handige oplossing om voordelig en op tijd bij de luchthaven te arriveren. U huurt een auto ‘enkele reis’ naar de gewenste luchthaven en levert deze daar bij Europcar weer in. Wanneer u terugkomt reserveert u opnieuw bij Europcar een auto om naar huis te rijden. Zo heeft u alle comfort van met de auto naar de luchthaven te reizen, maar niet de kosten van het lang parkeren.
 

In het buitenland

Onze One-Way Service is op aanvraag ook mogelijk in het buitenland. Wanneer u uw personenauto of personenbus, welke u gehuurd heeft in Nederland, bij een Europcar vestiging in het buitenland wilt inleveren, zal er een extra bedrag in rekening worden gebracht. De hoogte van dit bedrag hangt af van de retourlocatie.

U dient van te voren te melden waar u uw huurauto in wenst te leveren. Dit kan via onze internationale online reserveringsmodule, ons Call Center via telefoonnummer 0900-0540 (€ 0,10 p.m.) of via één van onze Europcar vestigingen.