Accessoires & Extra's

Accessoires & Extra's

088 - 9005555 Mail ons

Huur 100% op maat

Europcar Autoverhuur maakt het mogelijk om in Nederland een auto 100% op maat te huren. Maak een keuze uit het brede aanbod personen- en bestelauto’s en voeg daar indien gewenst accessoires aan toe of een optie voor een extra bestuurder.

 

Veiligheid voor uw kind

Vanzelfsprekend wilt u uw kinderen veilig vervoeren. Bij Europcar kunt u bij het huren van een auto een babystoeltje, kinderzitje of zitverhoger huren. Deze huurt u voor €5,08 per dag.

 

Onderweg met Europcar

Bent u niet in het bezit van een mobiel navigatiesysteem? Geen probleem. Europcar biedt u de mogelijkheid om deze bij uw huurauto te huren. U huurt al een navigatiesysteem voor €12,20 per dag.

 

Verhuizen

Europcar biedt u alle mogelijkheden om uw verhuizing zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. U kunt bij Europcar terecht voor het huren van:

  • Steekkarren (€10,16 per stuk/ per dag)
  • Traplopers (€10,16 per stuk/ per dag)
  • Meubelplateau groot (€10,- per stuk/ per dag)
  • Meubelplateau klein (€7,50 per stuk/ per dag)
  • Verhuisdekens (€1,02 per stuk/ per dag)

Daarnaast verkoopt Europcar verhuisdozen à €2,54 per stuk.

 

Extra bestuurder

Als huurder staat u als hoofdbestuurder bij Europcar bekend en bent u alleen bevoegd om gedurende de huurperiode de huurauto te besturen. Wilt u de mogelijkheid hebben iemand anders de huurauto te laten besturen, dan dient u dit te vermelden bij uw reservering. De kosten voor een extra bestuurder zijn €5,08 per dag.