Zo gaat het eraan toe op een Europcar-vestiging #2

Zo gaat het eraan toe op een Europcar-vestiging #2

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 4 maart 2021

Door COVID-19 was het de afgelopen jaar voor alle Europcar vestigingen anders dan normaal. Veel zaken lopen anders dan dat we gewend zijn en dit stelt de flexibiliteit van onze medewerkers erg op de proef. Hoe hebben onze vestigingsmedewerkers dit ervaren? In deze blog vertelt stationmanager Irene Linders hoe het de afgelopen jaar is geweest voor het Europcar-filiaal in Den Haag West.
 

Flexibiliteit tijdens de coronacrisis

In het begin van de lockdown afgelopen maart heeft elk Europcar-filiaal snel moeten schakelen. Zo werden de hygiënemaatregelen flink aangescherpt en werd het wagenpark aangepast naar de behoefte van de klant.  Ook is gebleken dat flexibiliteit en een goede samenwerking tussen vestigingen onderling nog belangrijker is geworden. “Het afgelopen jaar was een uitdaging”, zegt stationmanager Irene Linders. Zij werkt al ruim 13,5 jaar bij Europcar en is op dit moment werkzaam op de vestiging Den Haag West.

“Door de lockdown werd de vraag naar huurauto´s in heel Nederland aanzienlijk minder waardoor het wagenpark van Europcar werd aangepast naar de behoefte van de klant. Bij onze vestiging in Den Haag West was juist de vraag soms groter dan het huidige aanbod en dat was spannend om voor elkaar te krijgen. Door een goede samenwerking met de andere vestigingen is het ons altijd wel gelukt om de gevraagde huurauto te leveren.´- vertelt Irene.
 

Bijzondere verhalen

Naast alle uitdagingen die op ons pad komen, zijn er het afgelopen jaar er ook veel mooie en bijzondere verhalen voorbij gekomen op de vestiging.  Zo hebben wij met de Europcar actie “Wij helpen mee” een vertrouwde klant kunnen helpen met een mooi initiatief waaraan hij werkt. Met de stichting de Participatiekeuken zet Dhr. Lachab zich in voor arme en kwetsbare mensen in Den Haag door ze van een warme maaltijd te voorzien. Voor deze actie heeft hij regelmatig een busje van Europcar gehuurd om deze maaltijden langs te brengen. ´Het is fijn dat wij op deze manier een steentje bij kunnen dragen in de regio´- aldus Irene Linders.

Tevreden klanten

Het is fijn dat veel klanten ons het afgelopen jaar trouw zijn gebleven. Het mooiste compliment dat we krijgen is dat onze service gewaardeerd wordt. En deze waardering zien we ook terug, omdat de klanten bij ons blijven huren. 

Een auto huren in Den Haag

In Den Haag zijn twee vestigingen van Europcar gevestigd, namelijk Den Haag Centrum en Den Haag West. Voor elk doeleinde is bij beide vestigingen een passende huurauto te vinden. Boek gemakkelijk telefonisch of online. Voor vragen omtrent het huren van een personen- of bestelauto in Den haag kan je ook contact opnemen met ons call center via telefoonnummer 088-900555. Wij beantwoorden je vragen over autoverhuur graag.

Lees hier het verhaal van Ahmet Celikcan, stationmanager Amsterdam overtoom.

Alle nieuwsberichten