Zakelijke deelauto bij Europcar

Zakelijke deelauto bij Europcar

088 - 9005555 Mail ons

Uw huurauto terug verdienen? Maak kennis met onze zakelijke deelauto!

Maak kennis met de Europcar deelauto voor de zakelijke markt, een verbonden poolauto voor bedrijven die door meerdere medewerkers gebruikt kan worden. Europcar auto's die zijn uitgerust met de deelauto-technologie van Stapp.in zorgen voor maximale mobiliteit en een eenvoudige kostenbesparing op uw eigen wagenpark. 

Uw voordelen: 

  • Altijd een representatieve en betrouwbare deelauto voor de deur.
  • Gemakkelijk te delen met collega's zonder fysieke sleuteloverdracht
  • Administratief eenvoudig door één kostenpost: deelautogebruik. 
  • Ook te gebruiken buiten de reguliere kantoortijden.
  • Een duurzame mobiliteitsoplossing met o.a. hybride en elektrische auto's in het wagenpark.

 

Hoe werkt de Euopcar deelauto precies? Europcar gaat bestaande auto’s voorzien van een Stapp.in box. Door middel van een slimme planningsmodule kunnen organisaties goed gereguleerde toegang tot de bedrijfsauto’s verlenen. De klant kan door middel van een app de reservering plaatsen en de auto openen en sluiten. Hierdoor is een fysieke sleuteloverdracht niet meer nodig.

Het autodeelproduct is voor Europcar een aanvulling op het huidige assortiment. Hiermee kunnen we voldoen aan de klantvraag naar enerzijds totale mobiliteit en anderzijds lagere totale kosten van het wagenpark. Daarnaast verhoogt Stapp.in bij bedrijven de interne flexibiliteit en draagt het bij aan duurzaamheid.

De auto wordt uitgerust door een slimme Smartbox die geleverd wordt door Vecore, leverancier van voertuigdeel- en beheertechniek. De Stapp.in app zorgt er ook voor dat de schades en risico’s voor de gebruiker afgedekt zijn.

Heeft u interesse in de Europcar deelauto? Wij zijn u graag van dienst. Voor meer informatie kunt telefonisch contact met ons opnemen via +31 (0)70-3811872