Wij helpen mee!

Wij helpen mee!

088 - 9005555 Mail ons

Heeft u als bedrijf vervoer nodig om anderen te helpen tijdens deze Coronacrisis? Als Europcar kunnen we ons goed voorstellen dat sommige bedrijven tijdelijk extra vervoer goed kunnen gebruiken, maar geen tot hun beschikking hebben. In deze tijden stroopt iedereen zijn mouwen op en helpt mee op zijn eigen manier. Wij dragen graag ons steentje bij, door een aantal (bestel-) auto’s gratis beschikbaar te stellen aan goede initiatieven. Dit zal geheel volgens de richtlijnen van het RIVM gaan, waarbij rekening wordt gehouden met aangescherpte hygiënemaatregelen.

 

 

Hoe werkt onze hulpactie?

In de periode 9 april t/m 20 mei kunt u zich aanmelden voor de tijdelijke hulpactie #wijhelpenmee. Met deze actie zullen wij elke week een aantal initiatieven uitkiezen om te steunen. Dit doen wij door een aantal (bestel-) auto’s gratis beschikbaar te stellen aan organisaties. 
Laat aan ons weten:

1. Waarmee helpt u anderen in deze crisistijd?
2. Wat voor type voertuig heeft u hiervoor nodig?
3. Hoelang wilt u gebruik maken van het voertuig?

Uit alle aanvragen zullen wij een aantal mooie initiatieven kiezen waar wij graag ons steentje aan willen bijdragen!

#wijhelpenmee

Meld u aan!

Bent u als bedrijf of organisatie opzoek naar een auto of een busje? Levert u als organisatie bijvoorbeeld diverse noodzakelijke levensmiddelen en heeft u tijdelijk extra vervoer nodig? Of heeft u als bedrijf tijdelijk vervoer nodig als alternatief voor het OV? Laat het ons weten en meld u aan! Elke week zullen we aantal voertuigen beschikbaar stellen om goede initiatieven te steunen.

Aanmelden kan via de onderstaande button. Zorg ervoor het formulier volledig is ingevuld. Elke dinsdag zullen wij contact op nemen met de organisatie die we zullen sponsoren.

Bekijk hier de actievoorwaarden >

Veiligheid staat voorop

De veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en klanten hebben de allerhoogste hoogste prioriteit. Wij volgen daarom de aanbevelingen van de WHO en het RIVM strikt op. Onze hygiënemaatregelen gaan verder dan de hoogst gestelde normen voor veiligheid en hygiëne. De getekende brief van de station manager in iedere auto garandeert dit. Meer informatie over onze aangepaste maatregelen leest u hier.