Wij helpen mee!

Wij helpen mee!

088 - 9005555 Mail ons

In deze tijden stroopt iedereen zijn mouwen op en helpt mee op zijn eigen manier. Europcar helpt graag mee, door het aanbieden van auto’s en busjes aan goede initiatieven. Als Europcar kunnen we ons goed voorstellen dat er mensen zijn die momenteel een auto of een busje goed kunnen gebruiken, maar geen tot hun beschikking hebben. Voor deze groepen willen wij onze voertuigen beschikbaar stellen. Dit zal geheel volgens de richtlijnen van het RIVM gaan, waarbij rekening wordt gehouden met aangescherpte hygiënemaatregelen.

Hoe werkt onze hulpactie?

In de periode 9 april t/m 31 mei kunt u zich aanmelden voor de tijdelijke hulpactie #wijhelpenmee. Met deze actie zullen wij elke week een aantal initiatieven uitkiezen om te steunen. Dit doen wij door een aantal (bestel-) auto’s gratis beschikbaar te stellen aan personen en organisaties. 
Laat aan ons weten:

1. Waarmee helpt u anderen in deze crisistijd?
2. Wat voor type voertuig heeft u nodig?
3. Hoelang wilt u gebruikmaken van het voertuig?

Uit alle aanvragen zullen wij een aantal mooie initiatieven kiezen waar wij graag ons steentje aan willen bijdragen!

#wijhelpenmee

Meld u aan!

Bent u als persoon of bedrijf opzoek naar een auto of een busje, bijvoorbeeld omdat het openbaar vervoer nu geen optie is of omdat u meer ruimte nodig heeft voor het distribueren van maaltijden? Laat het ons weten en meld u aan! Op basis van capaciteit zullen wij een aantal voertuigen beschikbaar stellen. Bekijk hier ons wagenpark.

Aanmelden kan via de onderstaande button. Zorg ervoor het formulier volledig is ingevuld. Elke dinsdag zullen wij contact op nemen met de personen/bedrijven die we zullen sponsoren.

Bekijk hier de actievoorwaarden >

 

 

Veiligheid staat voorop

De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Europcar neemt daarom natuurlijk ook maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Hierbij volgen we de landelijke richtlijnen van het RIVM. We hebben onze hygiënemaatregelen aangescherpt: extra schoonmaakbeurten, intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (deurklinken, pinapparaten, touchscreens van koffieapparaten, balies etc.) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen. Meer informatie over onze aangepaste maatregelen leest u hier.

Actie delen

Kent u iemand in uw omgeving die op dit moment dringend vervoer nodig heeft? Bijvoorbeeld een ouder iemand die afhankelijk is van
openbaar vervoer of een zorginstelling die een busje nodig heeft om spullen te vervoeren? Europcar wil deze mensen graag helpen en biedt
dagelijks vervoer aan. Deel deze actie zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen gaan helpen! #europcarhelpt #corona #wijhelpenmee

 
 
 
Facebook Twitter LinkedIn