Wandelen door de stilte van de natuur

Wandelen door de stilte van de natuur

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 15 januari 2019

Ook in de wat frissere periodes is het heerlijk om door de natuur te wandelen. Bewonder de prachtige natuurgebieden die Nederland te bieden heeft en haal even lekker een frisse neus tijdens een ontspannen weekendwandeling.

Hoewel ons land steeds meer verstedelijkt, zijn er nog genoeg prachtige plekken te vinden waar de stilte van de natuur gekenmerkt wordt door het geluid van vogels en andere dieren uit de omgeving. Ontdek de echte stilte van Nederland in één van deze prachtige natuurgebieden die onze partner Nationale Natuurmonumenten voor u heeft uitgezocht.

Zo kunt u bijvoorbeeld in Kempen-Broek een grenzeloze zwerftocht maken door het avontuurlijk landschap (opgezet door boswachter Huub Joosten), of struinen over het nieuwste stukje Nederland op de Marker Wadden. Behalve vogelgeluiden hoort u daar ook de golfslag van het Markermeer.

Huur een auto bij Europcar

Bent u niet in het bezit van een auto maar wilt u wel graag één van bovenstaande plekken bezoeken? Ervaar het comfort en gemak om er een leuk dagje op uit te gaan! Huur gemakkelijk en snel een auto naar keuze bij Europcar. Dan bent u gegarandeerd van een jonge huurauto en bent u zó op uw bestemming. Vind een vestiging bij u in de buurt.

Europcar steunt Natuurmonumenten

Vanuit het GoforGreen wagenpark schenkt Europcar bij iedere particuliere verhuring een vast percentage van de opbrengsten aan Natuurmonumenten. Deze financiële bijdrage komt ten goede aan het natuurbehoud en de realisatie van het verhoogde uitkijkpunt over de Nieuwkoopse Plassen. Daarnaast steunt Europcar Natuurmonumenten bij speciale acties zoals het klimaatbos. De bijdrage van Europcar past in het streven om ‘groener’ te ondernemen. Natuurmonumenten heeft zich aan het GoforGreen autoverhuurlabel gelieerd omdat ze duurzaam vervoersgedrag willen stimuleren.

Over Natuurmonumenten

Natuurmonumenten beschermt en beheert ruim 100.000 hectare verdeeld over 355 natuurgebieden. Natuurmonumenten is een onafhankelijke vereniging die natuur, landschap en cultuurhistorie veilig stelt door gebieden aan te kopen, te beheren en te beschermen. Voor nu en toekomstige generaties.

Alle nieuwsberichten