Waarom een auto huren zo handig is

Waarom een auto huren zo handig is

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 7 oktober 2020

 

Een auto huren doe je niet elke dag. Maar komt regelmatig goed van pas in bepaalde situaties. Bijvoorbeeld voor een familie bezoek of een leuk dagje weg. Vooral in deze tijd is een huurauto een veilige keuze als alternatief op het OV. Ook is het niet voor iedereen weggelegd om een privé auto te bezitten. Zo wordt het als autobezitter tegenwoordig steeds lastiger om een parkeervergunning te bemachtigen en wordt het aantal parkeerplaatsen in Den Haag sterk gereduceerd. Wat zijn nog meer de voordelen van het huren van een auto? Wij leggen het graag aan u uit.

Bijdragen aan een groene samenleving

Het bezit van een auto wordt steeds onaantrekkelijker gemaakt en zal in de toekomst alleen maar toenemen. Groen denken wordt steeds meer de norm en vind je in alle sectoren terug, net als bij Europcar. Ook de B&W (burgemeesters & wethouders) van Den Haag voeren nieuwe normen in om het parkeerbeleid in de binnenstad groener te maken. Zo is een parkeervergunning voor nieuwe bewoners niet meer mogelijk. Het huren of delen van een auto is hierdoor een aantrekkelijk alternatief geworden.

Geen vaste kosten iedere maand

Een auto bezitten is duurder dan een auto huren op de dagen dat u deze ook echt nodig hebt. Huurt u een auto, dan heeft u geen vaste kosten zoals aanschaf/afschrijving, verzekeringen, belastingen en eventuele incidentele uitgaven zoals reparaties. Het huren van een auto is voordeliger. Bij Europcar zijn we graag zo transparant mogelijk bij uw autohuur.  Alle getoonde prijzen zijn inclusief WA- verzekering en SVI- verzekering (standaard inzittenden verzekering) zodat u weet waar u aan toe bent. Wel zo fijn toch?

Een auto huren voor meer bagageruimte

Een leuke stedentrip in het verschiet? Of een gezellig familie uitje? Ook in dit soort situaties is een auto huren ideaal. Huur een auto met ruimere bagageruimte dan u nu al misschien heeft zodat alles en iedereen eenvoudig mee kan. Ook kunt u de kosten delen, scheelt ook weer.

Altijd een jonge huurauto

Nog een voordeel: Bij Europcar rijdt u altijd veilig naar uw bestemming in een huurauto die niet ouder is dan negen maanden. Het rijdt niet alleen comfortabel, u bent ook nog eens van alle hedendaagse gemakken voorzien.

Een busje huren voor een verhuizing

Staat er een verhuizing op de planning? Wel zo handig als u hier passend vervoer voor heeft. Natuurlijk snappen we dat niet iedereen in het bezit is van een verhuiswagen dus ook voor dit type vervoer kunt u bij Europcar terecht. Huur eenvoudig bij Europcar een bus of verhuiswagen. Er zijn verschillende type voertuigen beschikbaar met laadvolume naar keuze. Bovendien verhuurt Europcar ook allerlei handige verhuistools om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Binnen een klik geregeld

Een auto huren doet u bij Europcar gemakkelijk en snel online. U selecteert uit ons ruime wagenpark een voertuig naar keuze, haalt deze op bij een van onze vestigingen bij u in de buurt en rijdt meteen weg naar uw bestemming. Heeft u vragen over het online reserveren van uw huurauto? Onze medewerkers van het Call Center staan u graag te woord via telefoonnummer 088 – 900 5555 (ma t/m vr 08.00 t/m 18.00 uur).

Alle nieuwsberichten