Waar brengt de meivakantie u heen?

Waar brengt de meivakantie u heen?

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 17 april 2019

De eerste week van mei is het weer raak. Het begin van de meivakantie en met kinderen een ideaal moment om op vakantie te gaan. Maar waar moet u heen op vakantie en wat is een leuke bestemming voor het hele gezin? Een vakantie in de meivakantie is een zoektocht en er zijn onwijs veel bestemmingen in Europa om te bezoeken. Om u op weg te helpen hebben wij een top drie leukste meivakantie bestemming gemaakt.

  1. Malaga, Spanje

Ontdek deze meivakantie de Moorse, Islamitische en historische gebouwen en maak het Fiesta de Verdiales Ermita de las Tres Cruces mee. Tijdens het nationale feest is er veel eigen zelf muziek, gezang en dans in de stijl van eeuwenoude tradities van de Mediterraanse cultuur.

  1. Brighton, Engeland

Londen is de stad waar alle toeristen heen komen, Brighton hier in tegen is een rustige stad waarin het in mei al snel 20 graden is. Brighton was vroeger de vissersstad van Engeland en zodra je hier aankomt ruik je de heerlijke zee al. Vanaf Londen is het slechts 1 uur met de trein. Ontdek de oude straatjes van het ex-vissersdorp, zoals The Lanes. Bezoek The Brighton Palace Pier en proef hier de lokale snack Fish ‘n’ Chips. Bezoek ookde dorpen vol cultuurexplosie, zoals Hove en Rottingdean.

  1. Faro, Portugal

Kom Faro binnen door de Arco de Vila poort en bezichtig het oude centrum, Cidade Velha. Bezoek capello dos Ossos, een kapel gebouwd met botten van overleden monniken. Is uw zoon of dochter geïnteresseerd in de scheepvaart? Bezoek dan Museu Martimoíllhavo,het scheepvaartmuseum van Faro. Bezoek ook de populaire kerken So Pedro en Igreja do Carmo.

Huur een auto bij Europcar

Bent u niet in het bezit van een auto maar wilt u wel graag één van bovenstaande plekken bezoeken? Ervaar het comfort en gemak om er een leuke meivakantie van te maken!  Huur gemakkelijk en snel een auto naar keuze bij Europcar. Dan bent u gegarandeerd van een jonge huurauto en bent u  zó op uw bestemming. Vind de auto die het beste bij u past in ons wagenpark.  

 

Alle nieuwsberichten