Voorjaarsschoonmaak

Voorjaarsschoonmaak

088 - 9005555 Mail ons
vrijdag 26 februari 2021

De lente is in aantocht dus het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak. Lente staat voor een nieuwe start, een schone lei, hoop, langere dagen, een goed humeur en meer zin om wat te ondernemen! Vooral in deze tijd, nu we vaker thuis zijn door corona, is het wel zo fijn om in een opgeruimd huis te vertoeven. Goed idee om dan even een frisse lentebries door je huis te laten gaan!  

Busje huren voor de grote opruiming

Op en neer rijden met de auto naar het grofvuil? Dat kan natuurlijk handiger. Een busje huren is hierin de perfecte oplossing. Zo rijd je in één keer alles naar de stortplaats en scheelt het je tijd en gedoe. Het wagenpark van Europcar bevat een veelzijdig aanbod aan bestel- en verhuisauto´s.

Een bestel- of verhuisauto huren doe je al vanaf 3m3. Ook grotere bestelauto’s met een laadvermogen tot 18m3 behoren tot ons wagenpark. Dit type busje kun je huren met rijbewijs B. Huur bijvoorbeeld een Ford Connect, Opel Vivaro of Fiat Ducato als je ruimer vervoer nodig hebt. Indien je een nog groter laadvermogen nodig hebt biedt Europcar je ook de optie om een vrachtauto te huren. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs C en een digitale chauffeurspas.

Busje nodig voor een dagdeel?

Bijvoorbeeld om je online bestelling af te halen of om jouw spullen weg te brengen naar de vuilstort? Dat kan met onze extra service dagdeel huren.  Bij Europcar huur je nu al een busje vanaf € 33,- voor maximaal 4 uur. Genoeg tijd om de klus te klaren.

Busverhuur bij Europcar

Bij Europcar huur je tegen voordelige tarieven eenvoudig en snel een bestel- of verhuisauto met laadvermogen naar keuze. Reserveer online, via één van onze vestigingen of telefonisch via ons Call Center op 088 – 900 5555 (ma t/m vrij 08.00 – 18.00 uur). Heb je vragen omtrent het huren van een busje? Onze medewerkers van het Call Center staan je graag te woord.

 

Alle nieuwsberichten