Voordelig tanken met deze 5 tips!

Voordelig tanken met deze 5 tips!

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 12 juni 2019

De brandstofprijzen blijven maar stijgen, vervelend voor u als automobilist. Vooral wanneer u veel kilometers aflegt met uw (huur)auto, kunt u dit voelen in de portemonnee. Wist u dat u per liter zo’n 10 tot 20 cent kunt besparen op uw brandstof? Vaak is bijvoorbeeld de locatie van tanken bepalend voor de pompprijs. Wij geven u 5 tips om voordeliger te tanken. 

Tip 1
Bij tankstations langs auto(snel)wegen bent u vaak duurder uit dan bij andere tankstations in Nederland.

Tip 2
Op de zaterdag is de korting vaak het hoogst bij tankstations. Daarin tegen wordt er op maandag bijna nergens korting gegeven. En geldt vaak dat tanken in de ochtend, duurder is dan 's middags of 's avonds.

Tip 3
De brandstofprijzen bij onbemande tankstations zijn vaak goedkoper dan bij bemande tankstations.

Tip 4
Met bepaalde tankpassen kunt u bij veel tankstations goedkoper tanken. Een aantal  aanbieders van deze tankpassen zijn bijvoorbeeld ANWB, UnitedConsumers en MKB- brandstof. In de meeste gevallen zijn de tankpassen wel uitsluitend voor zakelijke rijders.

Tip 5
Met wat vooronderzoek kunt u de exacte pompprijzen opzoeken van tankstations in de buurt. Met behulp van bepaalde sites en apps kunt u precies zien waar u het goedkoopst kunt tanken, bijvoorbeeld op brandstof-zoeker.nl .

Alle nieuwsberichten