Voordelig een auto huren in het weekend

Voordelig een auto huren in het weekend

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 12 november 2020

Heeft u vervoer nodig voor in het weekend? Bijvoorbeeld als alternatief op het OV? Veilig reizen doet u met een huurauto van Europcar. Bovendien nu extra voordelig, want in het weekend profiteert u van extra voordeel op een personenauto naar keuze.

Profiteer nu van onze voordelige weekendtarieven!

Bij Europcar is het van donderdag t/m dinsdag weekend en ontvangt u extra veel voordeel. Een kort weekend is van vrijdag 17:00 uur t/m maandag 9:00 uur. Wanneer u een lang weekend huurt kan dat van donderdag 17:00 uur t/m maandag 9:00 uur of van vrijdag 17:00 uur t/m dinsdag 9:00 uur.

Bij een online boeking ontvangt u automatisch het tarief verrekend indien het voertuig beschikbaar is. Lees meer over onze weekendtarieven.

Reserveer uw huurauto voor in het weekend

Een auto huren doet u bij Europcar gemakkelijk en snel online. Maak een keuze uit ons ruime wagenpark en selecteer een voertuig naar keuze, haal deze op bij een van onze vestigingen bij u in de buurt en rijd meteen weg naar uw bestemming. Uw huurauto liever thuis laten bezorgen en weer laten ophalen? Dat kan met onze nieuwe Haal & Brengservice. Een goede oplossing voor als u de deur niet uit wilt. Heeft u vragen over het online reserveren van uw huurauto, of over de weekendtarieven? Onze medewerkers van het Call Center staan u graag te woord via telefoonnummer 088 – 900 5555 (ma t/m vr 08.00 t/m 18.00 uur).

Veilig een auto huren

De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Europcar heeft daarom natuurlijk ook de nodige maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Hierbij volgen we de landelijke richtlijnen van het RIVM. We hebben onze hygiënemaatregelen aangescherpt: extra schoonmaakbeurten, intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (deurklinken, pinapparaten, touchscreens van koffieapparaten, balies etc.) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen. Lees meer over onze aangepaste maatregelen.

 

Alle nieuwsberichten