Voordelig een auto huren als u noodgedwongen op pad moet

Voordelig een auto huren als u noodgedwongen op pad moet

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 5 mei 2020

Het zijn vreemde tijden voor ons allemaal. De coronacrisis heeft er toe geleid dat we niet meer kunnen reizen op de manier die we gewend zijn en dus dienen we ons aan te passen aan de huidige coronamaatregelen die het RIVM heeft opgesteld. We blijven zo veel mogelijk thuis, maar wat als u toch de weg op moet?

Doe mee aan onze Europcar Hulp Actie

In deze tijden stroopt iedereen zijn mouwen op en helpt mee op zijn eigen manier. Europcar helpt graag mee, door het aanbieden van (bestel) auto’s en busjes aan goede (niet-commerciële) initiatieven. Als Europcar kunnen we ons goed voorstellen dat er mensen zijn die momenteel een auto of een busje goed kunnen gebruiken, maar geen tot hun beschikking hebben. Voor deze groepen willen wij onze voertuigen beschikbaar stellen. Dit zal geheel volgens de richtlijnen van het RIVM gaan.

Meld je nu aan en doe mee! #wijhelpenmee

Wij hebben onze tarieven tijdelijk verlaagd

Voor mensen die noodgedwongen de weg op moeten, bijvoorbeeld als u een vitaal beroep hebt, heeft Europcar nu tijdelijk haar tarieven verlaagd met 20%. Huurt u een auto bij Europcar, dan kunt u er met alle zekerheid vanuit gaan dat u veilig de weg op gaat want de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Europcar heeft daarom natuurlijk ook maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Hierbij volgen we de landelijke richtlijnen van het RIVM. We hebben onze hygiënemaatregelen aangescherpt: extra schoonmaakbeurten, intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (deurklinken, pinapparaten, touchscreens van koffieapparaten, balies etc.) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen.

Heeft u interesse om een auto te huren tegen een gereduceerde prijs? Boek dan online, telefonisch bij ons Call Center via 088 – 900 5555 of neem contact op met één van onze vestigingen.

Bekijk de kortingsactie

Alle nieuwsberichten