Voordelig een auto huren als u noodgedwongen op pad moet

Voordelig een auto huren als u noodgedwongen op pad moet

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 5 mei 2020

Het zijn vreemde tijden voor ons allemaal. De coronacrisis heeft er toe geleid dat we niet meer kunnen reizen op de manier die we gewend zijn en dus dienen we ons aan te passen aan de huidige coronamaatregelen die het RIVM heeft opgesteld. We blijven zo veel mogelijk thuis, maar wat als u toch de weg op moet?

Wij hebben onze tarieven tijdelijk verlaagd

Voor mensen die noodgedwongen de weg op moeten, bijvoorbeeld als u een vitaal beroep hebt, heeft Europcar nu tijdelijk haar tarieven verlaagd. Huurt u een auto bij Europcar, dan kunt u er met alle zekerheid vanuit gaan dat u veilig de weg op gaat want de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Europcar heeft daarom natuurlijk ook maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Hierbij volgen we de landelijke richtlijnen van het RIVM. We hebben onze hygiënemaatregelen aangescherpt: extra schoonmaakbeurten, intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (deurklinken, pinapparaten, touchscreens van koffieapparaten, balies etc.) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen.

Heeft u interesse om een auto te huren tegen een gereduceerde prijs? Boek dan online, telefonisch bij ons Call Center via 088 – 900 5555 of neem contact op met één van onze vestigingen.

Bekijk de kortingsactie

Alle nieuwsberichten