Voordeel bij Europcar: maak kennis met de elektrische Renault ZOE!

Voordeel bij Europcar: maak kennis met de elektrische Renault ZOE!

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 3 december 2020

Heeft u zich altijd afgevraagd hoe elektrisch rijden nou voelt? Test dan nu de Renault ZOE: een compacte stadsauto met een minimale actieradius van 300 km (WLTP). Snel opgeladen en 100% elektrisch! De Renault ZOE heeft een sportief modern design en is muisstil. Benieuwd naar de mogelijkheden? Probeer nu de Renault ZOE tegen een extra voordelig tarief en ontvang 25% korting op uw autohuur.

Milieubewust rijden

Met de toevoeging van elektrische voertuigen aan het wagenpark van Europcar, hopen wij milieubewust rijden te stimuleren. Door het beschikbaar stellen van deze voertuigen kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu.

Reserveer nu de Renault ZOE

Maak direct gebruik van deze aanbieding en ga veilig op pad met Europcar. Reserveer eenvoudig en snel online. U ontvangt automatisch het extra voordelige tarief tijdens het maken van uw reservering.

Uw huurauto liever thuis laten bezorgen en weer laten ophalen? Dat kan met onze nieuwe Haal & Brengservice. Een goede oplossing voor als u de deur niet uit wilt. Heeft u vragen over het online reserveren van uw huurauto, of over de weekendtarieven? Onze medewerkers van het Call Center staan u graag te woord via telefoonnummer 088 – 900 5555 (ma t/m vr 08.00 t/m 18.00 uur).

Veilig een auto huren

De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. Europcar heeft daarom natuurlijk ook de nodige maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Hierbij volgen we de landelijke richtlijnen van het RIVM. We hebben onze hygiënemaatregelen aangescherpt: extra schoonmaakbeurten, intensieve aandacht voor oppervlakken die veel worden aangeraakt (deurklinken, pinapparaten, touchscreens van koffieapparaten, balies etc.) en het veelvuldig desinfecteren van onze handen. Lees meer over onze aangepaste maatregelen.

Alle nieuwsberichten