Vestigingsmanager Vans & Trucks regio Rotterdam

Vestigingsmanager Vans & Trucks regio Rotterdam

088 - 9005555 Mail ons

Vestigingsmanager Vans & Trucks

38 uur, Rotterdam

Niemand maakt jou wat wijs over bussen en vrachtauto’s. Jij bent de specialist en deelt graag je kennis en kunde. Dat is je dagelijkse werk als vestigingsmanager Vans & Trucks bij Europcar. Je kent je pappenheimers van binnen en van buiten. De klant vertelt je welke klus hij of zij moet klaren. Jij adviseert een juist laadvermogen, voldoende ruimte en handige accessoires. Een unieke baan, want jij wordt de vestigingsmanager van de allereerste Vans & Trucks-vestiging van Europcar in Nederland.

 

Waar je komt te werken

Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International en een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Wereldwijd heeft Europcar International ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. In Nederland heeft Europcar de 5-sterrenkwalificatie van BOVAG, de hoogste waardering die de brancheorganisatie geeft aan een autoverhuurbedrijf. Een landelijk dekkend netwerk en een groot wagenpark dat bestaat uit diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Onze auto’s zijn maximaal negen maanden oud. We voorzien in diverse mobiliteitsbehoeften van onze klanten. Zo kun je bij Europcar zowel zakelijk als particulier auto’s leasen of huren en bieden we ook elektrische auto’s aan. Europcar Autoverhuur maakt samen met Multilease, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Motorhuis, Boedelbak, Autoschadehuis en BB&L onderdeel uit van Spuigroep B.V.

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Tot je taken behoren

Je gaat pionieren als leidinggevende over een nieuw concept. Niks personenauto’s! Jij verhuurt het grotere werk: bussen en vrachtauto’s. Jouw klanten komen voornamelijk uit het Rotterdamse havengebied. Zij zoeken een oplossingen voor tijdelijke uitbreiding van transport capaciteit. Ze hebben een vervoermiddel nodig voor apparatuur, (gekoelde) producten of ander materieel. Jij biedt dit aan van 1 dag tot 1 jaar. Daarnaast sta je garant voor oplossingen: duidelijk advies en tijdige levering. De klant kan bij jou rekenen op een net voertuig dat technisch in orde is. Verder zorg je voor de reserveringen en de facturatie.

Of je er alleen voor staat? Zeker niet! Samen met een accountmanager bespreek je de binnenkomende leads en pak je ze verder op. Daarnaast houden jullie regelmatig contact met bestaande relaties. Ook op andere vlakken wordt je met kennis en ervaring ondersteund door zowel het hoofdkantoor als omliggende vestigingen.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal een MBO-diploma en technische kennis van vrachtwagens.
  • Je hebt ervaring in een commerciële werkomgeving.
  • Je hebt rijbewijs C.
  • Je bent sociaal vaardig en werkt resultaatgericht.
  • Je kunt prima werken in een stressvolle omgeving en snel switchen tussen verschillende taken.

Ons aanbod

Vanaf je eerste werkdag investeert Europcar in je ontwikkeling met trainingen en coaching on the job. Je krijgt een auto van de zaak, een aantrekkelijke bonusregeling en flexibele indeling van je uren is bespreekbaar.

Verder bieden we:

  • Een salaris tussen € 2.500,- en € 2.800,-
  • Een goede pensioenregeling
  • Telefoon
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Leuke uitjes die door de personeelsvereniging georganiseerd worden

Interesse?

Mail een korte motivatie en je cv naar hr@spuigroep.nl. Nog vragen over deze baan? Stel ze aan Michiel Pelle, via 06-53383954  Hij geeft je graag meer informatie.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Online Solliciteren