Veilig een auto huren met extra voordeel

Veilig een auto huren met extra voordeel

088 - 9005555 Mail ons
Veilig een auto huren met extra voordeel

Op het moment van onzekere tijden zoals deze, vanwege de uitbraak van het coronavirus (Covid-19) treffen de nationale autoriteiten buitengewone maatregelen om het virus in te dammen. Europcar is als leverancier in de automotive van essentiële dienst: bijdragen aan de veilige mobiliteit van mensen en goederen zoals voedsel of medicijnen.

Uw veiligheid, mede als die van onze werknemers is onze eerste prioriteit

Het is voor te stellen dat u het openbaar vervoer in deze periode liever vermijdt. Maar wat te doen als u toch naar buiten moet en vervoer nodig hebt?  Een goed alternatief hiervoor is een auto te huren. Zo beperkt u het contact met anderen en komt u toch nog op bestemming. Wij bieden u momenteel tot 10% korting op een huurauto naar keuze. Bekijk onze vloot om een keuze te maken.

Uiteraard heeft ook Europcar de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Naast de aangescherpte maatregelen omtrent het schoonmaken van onze voertuigen, zijn alle medewerkers van onze vestigingen goed geïnstrueerd hoe te handelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van diverse ontsmettingsmiddelen. Vanzelfsprekend is dat u altijd profiteert van de uitstekende service waar Europcar voor staat en wij de gezondheid van u en iedereen uiterst serieus nemen.

Heeft u vragen? U kunt voor meer informatie contact opnemen met ons Call Center via telefoonnummer 088-900 55 55 of met één van onze Europcar vestigingen.

Voorwaarden

  • Reserveringen en boekingen dienen uiterlijk vóór 30/09/2020 gemaakt te worden
  • Huurperiode loopt vanaf 16/03/2020 tot 30/09/2020
  • Aanbieding onder voorbehoud van beschikbaarheid en kan eindigen zonder voorafgaande kennisgeving
  • U dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard op eigen naam
  • Andere beperkingen kunnen eventueel van toepassing zijn
  • De algemene voorwaarden van Europcar zijn van toepassing
  • De aanbieding geldt niet op voertuigen op aanvraag