Veilig een auto huren in het weekend met extra voordeel

Veilig een auto huren in het weekend met extra voordeel

088 - 9005555 Mail ons
Veilig een auto huren in het weekend met extra voordeel

Kies voor veiligheid en huur met extra voordeel in het weekend

Het is voor te stellen dat u het openbaar vervoer in deze periode liever vermijdt. Maar wat te doen als u toch naar buiten moet en vervoer nodig hebt?  Een goed alternatief hiervoor is een auto te huren. Zo beperkt u het contact met anderen en komt u toch nog op bestemming.

Heeft u een auto of bestelauto nodig in het weekend? Bij Europcar is het van donderdag t/m dinsdag weekend en ontvangt u extra veel voordeel. Een kort weekend is van vrijdag 17:00 uur t/m maandag 9:00 uur. Wanneer u een lang weekend huurt kan dat van donderdag 17:00 uur t/m maandag 9:00 uur of van vrijdag 17:00 uur t/m dinsdag 9:00 uur.

Bekijk onze vloot om een keuze te maken en reserveer eenvoudig en snel online. U ontvangt automatisch het extra voordelige tarief tijdens het maken van uw reservering.

Extra maatregelen

Uiteraard heeft ook Europcar de maatregelen omtrent het coronavirus aangescherpt. Naast de aangescherpte maatregelen over het schoonmaken van onze voertuigen, zijn alle medewerkers van onze vestigingen goed geïnstrueerd hoe te handelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van diverse ontsmettingsmiddelen. Vanzelfsprekend is dat u altijd profiteert van de uitstekende service waar Europcar voor staat en wij de gezondheid van u en iedereen uiterst serieus nemen.

Heeft u vragen? U kunt voor meer informatie contact opnemen met ons Call Center via telefoonnummer 088-900 55 55 of met één van onze Europcar vestigingen.

Voorwaarden

  • Aanbieding geldig op weekendhuur naar keuze:
  • kort weekend: van vrijdag 17:00 uur t/m maandag 9:00 uur
    lang weekend: van donderdag 17:00 uur t/m maandag 9:00 uur of van vrijdag 17:00 uur t/m dinsdag 9:00 uur
  • Aanbieding onder voorbehoud van beschikbaarheid en kan eindigen zonder voorafgaande kennisgeving
  • De aanbieding geldt niet op voertuigen op aanvraag
  • De aanbieding is alléén geldig op personenauto's
  • U dient in het bezit te zijn van een geldige creditcard op eigen naam
  • Andere beperkingen kunnen eventueel van toepassing zijn
  • De algemene voorwaarden van Europcar zijn van toepassing