Veilig een auto huren

Veilig een auto huren

088 - 9005555 Mail ons
maandag 15 februari 2021

Met de huidige lockdown zit het reizen voor plezier er voorlopig niet in maar wij snappen dat je soms toch naar buiten moet en vervoer nodig hebt. Bijvoorbeeld om naar werk reizen, te verhuizen of je online bestelling af te halen. Met een huurauto beperk je contact en kom je veilig op de bestemming.

Uw veiligheid is onze prioriteit

Bij Europcar krijgt het coronavirus geen kans om met je mee te reizen. Naast de aangescherpte maatregelen omtrent het schoonmaken van onze voertuigen, zijn alle medewerkers van onze vestigingen goed geïnstrueerd hoe te handelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van diverse ontsmettingsmiddelen voor jou en onze veiligheid. De aanvullende maatregelen met betrekking  tot het schoonmaken van huurauto´s zijn:

  • Bij aanvang is de huurauto direct gereinigd en geventileerd volgens onze standaard procedure.
  • Tijdens het reinigen van de huurauto ontsmetten wij alle aanraakvlakken zoals de gordel, deurgrepen, stuur, versnellingspook, handrem, dashboard, etc. met een desinfecterend middel. Ook eventuele extra artikelen zoals kinderzitjes, steekwagens e.d. worden grondig gereinigd met desinfecterende spray.
  • De huurauto is vervolgens geparkeerd en gereinigd met een desinfecterend middel, zodra dit gebeurd is, is de huurauto niet meer door ons aangeraakt.
  • Onze medewerker(s) dragen wegwerphandschoenen tijdens het reinigingsproces en het besturen van de huurauto.
  • De autosleutel wordt gereinigd met een desinfecterend middel en in een gesloten envelop aan de klant overhandigd.

Maak gebruik van de haal- en brengservice

Om zoveel mogelijk contact buiten je huishouden te vermijden biedt Europcar met de haal- en brengservice de mogelijkheid om de huurauto bij je thuis af te leveren en weer op te halen. Zo kun je zo veilig mogelijk op pad met een personenauto, bestelauto of verhuisauto. En het bespaart ook nog eens tijd en stress!

Vragen over het huren van een auto?

Een personenauto, bestelbus of verhuiswagen huren bij Europcar doe je gemakkelijk en snel online. Je selecteert uit ons ruime wagenpark een voertuig naar keuze, haalt deze op bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt en rijdt meteen weg naar jouw bestemming. Wil je gebruik maken van de haal- en brengservice? Onze medewerkers van het Call Center helpen je graag verder via telefoonnummer 088 – 900 5555 (ma t/m vr 08.00 t/m 18.00 uur).

 

Alle nieuwsberichten