Vacature Teamleider HR Backoffice

Vacature Teamleider HR Backoffice

088 - 9005555 Mail ons

Op het Haagse hoofdkantoor van onze 10 werkmaatschappijen (o.a. Europcar, Motorhuis, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Autoschadehuis, Multilease, Spuigroep) is geen dag hetzelfde. Met 600 indiensttredingen en 2000 brieven per jaar, 3 CAO’s en 2 verschillende pensioenregelingen is het hard werken op onze HR Backoffice. Jij bent als teamleider samen met je medewerkers  1e lijns  vraagbaak en verantwoordelijk voor de in- door- en uitstroom van alle medewerkers omtrent de personeel- en salarisadministratie. En dat is een flinke klus, maar met jouw expertise gaat dit lukken. 

Dit ga je doen

  • Jij brengt het team op een coachende manier naar een hoger niveau middels structuur, efficiëntie en pro-activiteit.
  • Je hebt een spilfunctie en bent een filter tussen HR backoffice en HR advies.
  • Jouw scherpe signaleringsvermogen omtrent knelpunten leidt tot verbeteringen die jij initieert.
  • Je neemt de afdeling en de gehele organisatie mee omtrent (wettelijke) maatregelen of procedureveranderingen, maar ook in toegevoegde waarde van onze afdeling HR.
  • Je controleert maandelijks de salarisadministratie samen met BDO accountants.
  • Je onderzoekt en implementeert HR systemen.
  • Je bent als teamleider zelf op de hoogte van wet- en regelgeving en handelt daarop door na te denken over o.a. de impact voor de organisatie.
  • Je durft (ad hoc) beslissingen te nemen.
  • Je bent onderdeel van het complete HR team en neemt je positie hierin.
  • Procesoptimalisatie en digitalisering staat op jouw (en ons) verlanglijstje.

Hierop kun je rekenen

We zijn een HR team met jonge en ervaren collega’s met een HR manager, HR- Adviseurs, L&D, recruitment en natuurlijk een belangrijke backoffice. Dit betekent dat we nauw en goed samenwerken om onze afdeling te professionaliseren waar het kan. Er wacht een flinke klus maar o.a. een warm welkom is onderdeel van hoe wij met elkaar omgaan. Je krijgt de ruimte om de werkzaamheden en de afdeling te leren kennen en daarna een plan te maken hoe jij de rol en werkzaamheden verder gaat invullen. Ook lunchen we graag tussen de middag samen in onze kleine kantine. 

De functie is voor 32-40 uur per week en is flexibel in te richten. Naast de 24 vrije dagen, vakantiegeld, leuke personeelskortingen en een PMT pensioenregeling houden we ook van gezelligheid. Jouw salaris bedraagt tussen de € 4.000 en € 5.000 euro bruto per maand.

Reageer meteen

Wil je meer weten, of een keer koffie drinken om onze organisatie te leren kennen? Bel dan Dorien Waasdorp  (HR manager) met jouw vragen, haar  nummer is: 06-44301200. Wil je gelijk solliciteren, stuur dan je korte motivatie en cv naar hr@spuigroep.nl.  In deze procedure zullen 2 sollicitatiegesprekken en een assessment plaatsvinden. Wij selecteren onze kandidaten op o.a. ervaring als teamleider Backoffice (HR & salarisadministratie), daadkracht, zelfstandigheid en procesmatig werken.  Wij kijken er naar uit om jou te leren kennen.

Online Solliciteren