Vacature Service medewerker Rotterdam Haven (oproep, met C-rijbewijs)

Vacature Service medewerker Rotterdam Haven (oproep, met C-rijbewijs)

088 - 9005555 Mail ons

Service medewerker Rotterdam Haven

Opoep, met C-rijbewijs, Rotterdam

Niemand maakt jou wat wijs over bussen en vrachtauto’s. Jij bent de specialist in het reinigen, transporteren en afleveren van onze vracht- en bestelwagenvloot. Dat is je dagelijkse werk als Service Medewerker Rotterdam Haven bij Europcar. Een unieke baan, want jij wordt de Service Medewerker van de allereerste Rotterdam Haven-vestiging van Europcar in Nederland.

Waar je komt te werken

Europcar Autoverhuur is een franchisenemer van Europcar International en een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Wereldwijd heeft Europcar International ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. In Nederland heeft Europcar de 5-sterrenkwalificatie van BOVAG, de hoogste waardering die de brancheorganisatie geeft aan een autoverhuurbedrijf. Een landelijk dekkend netwerk en een groot wagenpark dat bestaat uit diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Onze auto’s zijn maximaal negen maanden oud. We voorzien in diverse mobiliteitsbehoeften van onze klanten. Zo kun je bij Europcar zowel zakelijk als particulier auto’s leasen of huren en bieden we ook elektrische auto’s aan. Europcar Autoverhuur maakt samen met Multilease, Achilles Brandstoffen Maatschappij, Motorhuis, Boedelbak, Autoschadehuis en BB&L onderdeel uit van Spuigroep B.V.

Dit ga je doen

Niks personenauto’s! Op deze vestiging alleen het grotere werk: bussen en vrachtauto’s. De klanten komen voornamelijk uit het Rotterdamse havengebied. Zij zoeken een oplossingen voor tijdelijke uitbreiding van transport capaciteit. Ze hebben een vervoermiddel nodig voor apparatuur, (gekoelde) producten of ander materieel. De klant kan bij jou rekenen op een net en schoon voertuig dat technisch in orde is. Bij de terugkomst van bussen en vrachtauto’s controleer je opnieuw de technische staat, noteer je eventuele schades en zorg je dat het voertuig weer schoon afgeleverd kan worden aan de volgende klant.

Dit ben jij

• Je hebt ervaring in een commerciële werkomgeving.
• Je hebt rijbewijs B en C. Rijbewijs E is een pre
• Je bent sociaal vaardig en spreekt goed Nederlands en Engels.
• Je kunt prima werken in een stressvolle omgeving en snel switchen tussen verschillende taken.
• Je werkt zorgvuldig en bent altijd bereid om je collega’s te helpen.
• Je bent ook beschikbaar op zaterdag.

Hierop kun je rekenen

Vanaf je eerste werkdag ben je onderdeel van een hecht team. Zij zorgen voor goede begeleiding. En als je een keer een auto wilt huren, dan krijg je een mooie korting.
Verder bieden we:
• Een salaris tussen € 8,- en € 12,- per uur
• Een goede pensioenregeling
• Volop doorgroeimogelijkheden
• Interessante trainingen
• Leuke uitjes die door de personeelsvereniging georganiseerd worden

Reageer meteen

Mail een korte motivatie en je cv naar hr@spuigroep.nl. Nog vragen over deze baan? Stel ze aan Joris van Bockel, Regio Manager via 06-46131295. Hij geeft je graag meer informatie.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.

Online Solliciteren