Uw huurauto thuis voor de deur bezorgd!

Uw huurauto thuis voor de deur bezorgd!

088 - 9005555 Mail ons
donderdag 31 december 2020

Vooral in deze tijd is het voor te stellen dat u contact buiten uw huishouden zo veel mogelijk vermijdt. Om u zo veilig mogelijk op weg te helpen, bieden wij de mogelijkheid om een huurauto thuis bij u af te leveren en weer op te halen. Gemakkelijk, veilig én fijn!

Maak gebruik van de Haal- en brengservice

Door gebruik te maken van de haal- en brengservice  van Europcar heeft u zo min mogelijk contactmomenten en kunt u veilig op pad met een personenauto, bestelbus of verhuisauto. Heeft u voor een langere tijd noodzakelijk vervoer nodig om bijvoorbeeld naar uw werk te reizen? Dan biedt Europcar u ook de mogelijkheid om voordelig een private leaseauto te rijden. Deze aanbieding is geldig vanaf 1 maand en na deze maand kunt de auto kosteloos inleveren bij één van onze vestigingen.

Reis veilig in uw huurauto

Wij snappen dat u soms toch naar buiten moet en vervoer nodig heeft. Met een huurauto  beperkt u contact en komt u toch nog op de bestemming. Huur  nu alvast een auto met 25% korting voor in januari. De actie loopt van 4 t/m 31 januari 2021. Veilig en voordelig op pad!

Vragen over het huren van een auto?

Een personenauto, bestelbus of verhuiswagen huren doet u bij Europcar gemakkelijk en snel online. U selecteert uit ons ruime wagenpark een voertuig naar keuze, haalt deze op bij een van onze vestigingen bij u in de buurt en rijdt meteen weg naar uw bestemming. Wilt u gebruik maken van de haal- en brengservice? Onze medewerkers van het Call Center helpen u graag verder via telefoonnummer 088 – 900 5555 (ma t/m vr 08.00 t/m 18.00 uur).

Extra hygiënemaatregelen

Uiteraard heeft ook Europcar de hygiëneregels vanwege het coronavirus uitgebreid. Naast de aangescherpte maatregelen omtrent het schoonmaken van onze voertuigen, zijn alle medewerkers van onze vestigingen goed geïnstrueerd hoe te handelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van diverse ontsmettingsmiddelen voor u en onze veiligheid. Lees meer over onze hygiënemaatregelen.

 

 

Alle nieuwsberichten