Typisch Nederlandse uitjes, dit moet u gezien hebben!

Typisch Nederlandse uitjes, dit moet u gezien hebben!

088 - 9005555 Mail ons
dinsdag 9 april 2019

Nederland wordt steeds populairder als vakantiebestemming. Zo blijven veel Nederlanders in de vakantieperiode in eigenland, maar ook toeristen uit België en Duitsland weten de plekjes in Nederland goed te vinden. Welke bezienswaardigheden in Nederland worden er bezocht? De volgende typisch Nederlandse uitjes moet u zeker een keer ervaren. En een Europcar huurauto brengt u gemakkelijk naar alle bestemmingen.

Keukenhof
Het voorjaar is begonnen en Keukenhof heeft haar deuren weer geopend voor het publiek. Het bloemenpark dat jaarlijks ruim een miljoen bezoekers trekt, heeft dit voorjaar meer dan 7 miljoen bloembollen in het park staan. Een unieke belevenis en een fleurig dagje uit!

Rijksmuseum
Ook wel bekend als hét museum van Nederland. Daarnaast is het Rijksmuseum het grootste en belangrijkste museum van Nederland. Zelfs voor niet reguliere museumgangers is het Rijksmuseum echt een aanrader. Er is voor iedereen iets te zien en te doen.

Madurodam
In Madurodam, de miniatuurstad,  vindt u miniatuurafbeeldingen van landelijke elementen van Nederland.  Alles is daar te zien op een schaal van 1 op 25. Ontdek waar een klein land groot in is. Door de vele attracties is Madurodam leuk als uitje met kinderen, met de familie en voor stelletjes en vrienden.  Een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties.

Zaanse schans
Wie aan Nederland denkt, denkt aan molens! En deze kunt u onder andere bekijken in de Zaanse Schans. De Zaanse schans is Oud Holland op zijn best. Herleef hier de 18e en 19e eeuw. Een mooi stukje geschiedenis met nog werkende ouderwetse windmolens. Een oer Hollands uitje.

 

 

Alle nieuwsberichten