Trouwauto nodig? Europcar beschikt over diverse modellen

Trouwauto nodig? Europcar beschikt over diverse modellen

088 - 9005555 Mail ons
woensdag 2 september 2020

Een bruiloft voorbereiden is nogal een klus want er zijn best wat dingen die de enige voorbereiding vereisen. Waarschijnlijk heeft u al een lijst opgesteld met het vinden van een trouwlocatie, een goede banketbakker voor de bruidstaart en een prachtige eyecatcher van een trouwauto om de bruiloft helemaal compleet te maken. Voor de bruids-nodige inspiratie helpen wij u graag met het vinden van een geschikte trouwauto.

Auto huren voor de bruiloft van je leven

Trouwen doe je (het liefst) maar één keer. En om spectaculair uit te pakken is het maken van uw entree in een indrukwekkende trouwauto de kers op de bruidstaart. Europcar heeft diverse automodellen in haar vloot die zeer geschikt zijn voor de mooiste dag van uw leven. Ga bijvoorbeeld voor een Range Rover Evoque, BMW 5-Serie of een mooie Jaguar. Bovendien gaat het huren hiervan nog eens eenvoudig en snel zodat u dit ook meteen weer kunt afvinken van de to-do lijst.

Huwelijksreis per huurauto

Door Corona is het wellicht niet mogelijk om een vliegvakantie te maken. Maar u kunt uw huwelijksreis ook met een mooie betaalbare trouwauto maken! Huur uw trouwauto daarom nog iets langer want er zijn genoeg plekken te ontdekken waar u gewoonlijk misschien niet zou komen. Ga samen het romantische avontuur aan en maak onvergetelijke herinneringen. Huurt u een trouwauto bij Europcar, dan bent u verzekerd van een jonge auto waar u veilig mee op pad kan.

Extra hygiënemaatregelen

Uiteraard heeft Europcar de hygiëneregels vanwege het coronavirus uitgebreid. Naast de aangescherpte maatregelen omtrent het schoonmaken van onze voertuigen, zijn alle medewerkers van onze vestigingen goed geïnstrueerd hoe te handelen. Zo wordt er gebruik gemaakt van diverse ontsmettingsmiddelen voor u en onze veiligheid. Lees meer over onze hygiënemaatregelen.

Neem contact met ons op

Heeft u een keuze uit ons wagenpark kunnen maken? Of wenst u enige assistentie in het maken van uw keuze? Onze medewerkers van het Call Center staan graag klaar om u hierin te helpen. De afdeling is te bereiken op 088 – 900 5555 van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur.

Alle nieuwsberichten