Trailerchauffeur m/v Den Haag

Trailerchauffeur m/v Den Haag

088 - 9005555 Mail ons

Europcar Autoverhuur B.V. is een franchisenemer van Europcar International en is een van de grootste autoverhuurbedrijven van Nederland. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in 130 verschillende landen. Europcar voorziet in diverse mobiliteitsbehoeften van haar klanten. Zo kan men bij Europcar terecht voor het huren of leasen van auto’s, zowel zakelijk als particulier. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk met een groot wagenpark met diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s. Naast het reguliere wagenpark biedt Europcar tevens het GoforGreen label aan waaronder uitsluitend hybride auto’s vallen. Europcar is in het bezit van de 5-sterren kwalificatie van BOVAG. Dit is de hoogste waardering die BOVAG geeft aan een autoverhuurbedrijf. Europcar maakt samen met Achilles Brandstoffenmaatschappij, Motorhuis, Boedelbak en Multilease onderdeel uit van Spuigroep BV.

Europcar is voor de vestiging Den Haag, op korte termijn op zoek naar een:

Trailerchauffeur m/v

Als trailerchauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van auto’s tussen vestigingen, leveranciers, schade en reconditioningbedrijven. Je rijdt daarbij op een zgn. 8 lader of vergelijkbaar.

Dit ga je doen

  • Optimaal beladen van de trailer met inachtneming van veiligheidsvoorschriften met betrekking tot hoogte en bevestigen van auto’s;
  • Besturen trailer c.q. vrachtwagen met aanhanger;
  • Invullen schadeformulieren/transportopdrachten;
  • Administreren ritgegevens/vrachtbrieven.

Dit ben jij

  • In bezit van rijbewijs C – CE;
  • In bezit van een Chauffeursdiploma.

Hierop kun je rekenen

Je werkt in een enthousiast team, je hebt veel contact met andere mensen en je werkzaamheden blijven afwisselend. Het salaris is conform de CAO van het Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijf aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden.

Reageer meteen

Stuur je sollicitatie met CV naar hr@europcar.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Jeroen Timme, via telefoonnummer 06- 51477742.

 

Online Solliciteren